Regulacja Hayesów Hfx9 hd

dragon-pl
Kontakt:

Post autor: dragon-pl »

ja mam tez tylni zapowietrzony ale pojde do rowerowego moze mi zrobia.A KALI fajnie jak bys to pokazal nagraj filmik jak to sie robi:D
http://dragon-pl.pinkbike.com/
gg:4231207
.Tomahawk.
Kontakt:

Post autor: .Tomahawk. »

czajnik dh pisze:No dobra ale hamulec jest nowy to musze to wysylac na gware??:./
Pewnie zdejmowałeś tą uszczelkę z klamki?
gg:2654189
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=725525
Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

wez płyn od samochodu :) samochod ma taki sam płyn dot 4 i dot 3 tez moze byc ale zadko kiedy kto wymienia w aucie płn hamulcowy
www.bikes-shop.pl
czajnik dh
Kontakt:

Post autor: czajnik dh »

Wlasnie o to chodzi ze nic nie grzebalem przy tym..:/ nie znam sie na hydraulice i niechcialem nic robic ..W przednim nic nie wycieka z tej dziurki tylko w tylnim .Wsumie mi to nie przeszkadza ale nie wiem jakie moga byc tego konsekwencje..A moze poprostu plynu jest zaduzo i sobie wycieka jak to jest??zgory thx
Bikes_Shop
Kontakt:

jak płynu jest zaduzo to trzeba go odpowietrzyć
www.bikes-shop.pl
Bikes_Shop
Kontakt:

kali ja juz zalałem klocki bo mi wezyk wystrzelił . Dam wam taka rade jak mace zadługi węzyk skrucie go i wwtedy nie wystrzeli . Jak poleci na klocki to po paru ostrych zjazdach samemu sie dotrą najlepiej jest jezdzic i klikac w hamulec jak jedziesz szybko po jakims czasie odczujesz roznicie na poczatku hayes strasznie mi przepuszczał i wogole jakby nie chamował . Ludzie mowią ze potrzeba wymienic klocki ale to jest bzdura wydawac 50 zł jak samemu mozesz te klocki doprowadzic do stanu jest i drugi sposob jak masz zalane klocki . Wyjmujesz klocki kaładziesz na kuchence elektrycznej max na 15 min jak zobaczysz dymek to znaczy ze musisz wyłączyć kuchenke i położyć klocek w miejscu zeby sam ostygł jak masz kuchenke gazowa to musisz trzymac kombinerkami klocek przez max 15 min i jak zobaczycie dymek to biezecie i kładziecie !!!!nie polewac klocka niczym!!!!!! .
www.bikes-shop.pl
ODPOWIEDZ