rama jest wazna ale chyba najwazniejsze jest zdrowie i uczucie bezpieczenstwa , ramke zawsze bedziesz mogl kupic, wiec nie pitol i sie nie zastanawiaj tyylko bierz armora!!:DDDD
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Jak Ci szkoda kasy to chociaż żółwia kup, a jak sie zdecydujesz to nie kupuj axo kumpel w takiej obojczyk połamał, weź 661, albo dainse'a, chyba że nie masz kasku to weź kask głowa ważniejsza... chyba:)
mi zbroja w rybniku na 4x uratowała żebra! jak wyjebałem 2 razy przez kiere na pierwszej hopce to dziękowałem kumplowi , że mi ją pożyczył bo kurde no by sie skonczyło wszpitalu
Zbroja to dobra rzecz tylko mogły by być troche tańsze. W ochraniacze wszyscy inwestują w drugiej kolejności po rowerze lub po wypadku. Trzeba inwestować na początku.
Głupie pytanie wiadomo ze taaaaaaaak gdzyby niezbroja to ja chociazby 2 dni temu uszkodzil bym kregoslup no i czesniej 2 razy bark o łokciu niewspominajac zbroja to w huuuuj dobra zecz naprawde ja mam sixsixona pressure suit 03 i jest naprawde wypas pzewiewna i naprawde dobze broni ( niektuzy mowia ze niechroni kregoslupa ale to nieprawda o czym sam sie pzekonalem ) i jest wygodna naprawde polecam
ale kurde jakos sobie nie moge wyobrazic jak to mi ma ochronic kregosłup (zolw)? czy to jest rzeczywiscie niezawodne? jak przywale gdzies to nic mi sie nie stanie z kregosłupem.
Powiem tak biez nieczyałem całego topicu...
ale musisz mieć zbroje..
najlepiej kup jakąs z ufo na motor są tańszi i lepsze powodzenia i uwazaj na kręgosłup