Ja jeżdze na HFX'ach HD z tarczami 200mm i są świetne - modulacvja do manuali a jak trzeba to brzytwa jednym palcem, wytrzymałe klami - przednią się wmontowałem w słup i nic! a porysowana strasznie, przewody mocne ( złapałem raz w szprychy drut 30cm x 4mm poszło po przewodzie i zacisku zanim schamowałem i też nic, jak dla mnei rewelacja.
Ja teraz jezdze na grimeckach 17 i na leprzych jeszcze nie jeżdziłem...pod względem modulacji to chyba biją wszystkie a zblokować koło to prawie wszystkim się da . też są dość mocne juz dwa razy na drzewie lądowałem i naszczęście sie nic nie stało tylko odcisk został no i mała ryska... ale myśle ze sys 12 to najleprza propozycja ...
hope.
nie moge tego znalesc -ale jak znajde a temat jeze nie bedzie na dole to tu wrzoce- a jesli tak sie stanie to przesle ci linka na prova
.....no chyba ze w najgorszym przypadku nie znajde tego linka.
pozdro:)
najwiekszy model HOPE to mono 6 ti, przynajmniej 8ti nie znalazlem na ich stronie :P a co do hope 6ti to jak sie mocno zagrzeja to lekkie nacisniecie klamki i stoisz w miejscu :D
kubba myslisz ze to fotomontaz??
tez tak na poczatku myslalem ale cholera ich wie czy czegos nie wymyslili:)wiec zobaczymy w przyszlosci czy ktos bedzie na tym smigal heheh
pozdro-ale miloby na takim czyms pojezdzic:)