Zima idzie..

kyrys
Kontakt:

Post autor: kyrys »

najlepsza kombinacja to krótkei gacie i ochraniacze jezeli jest -5 to jakies kalesony lub getry czy cos w tym stylu a tak to cienki swetr i polar albo tylko polar i kamizelka grypa nie ma szans
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
Szart_i
Kontakt:

Post autor: Szart_i »

4 koszulki i bluza ew. 2 bluzy :)
do tego ochraniacze pod dlugimi spodniami
ff i okulary i mozna śmigać :)
Jeździmy nie śpimy!
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

Kamol nie pojedziesz, bo jak staniesz na szynach to nie dosiegniesz drutów :P
balrog
Kontakt:

Post autor: balrog »

nie napisałeś co jeździsz. Mój zestaw porad tyczy sie enduro/xc. Spodnie: spodnie normalne zostaw w szafie. W sklepie kup długie ocieplane lajkrowe spodenki z wkładką. Do 0 stopni nic pod takie coś nie musisz wkładać żeby było ciepło. Poniżej zera wkładam długą ciepłą zakolanówke żeby kolana miały ciepło. Na te lajkrowe spodnie zawsze wkładam krótkie spodenki z dżinsu - dzięki temu jak sie wypierdzilisz to niepodrzesz lajkry i nie będziesz miał dziury na dupie.
----
Góra: Do zera stopni 4 bluzy dają rade. Poniżej zera cienki golfik i kurtka narciarska - jest zajebiście lekka i zajebiście ciepła. Jeżeli wybieram sie na suchą szose to nic na kurtke nie wkładam. Jeżeli wybieram sie do lasu i zamierzam poszleć to na kurtke ubieram cienką bluze aby w razie upadku chronić kurtke.
---
Głowa - Do zera stopni ogrzewana czapeczka pod kask XC. Poniżej zera jeszcze nic nie optentowałem bo w czapeczce jeżdże od tej jesieni dopiero.
-------
Oczy - Gogle narciarskie - wkładam gdy jest poniżej -5 stopni lub gdy pada śnieg i jest zamieć - zdają egzamin, są wygodne, tylko ludzie sie czasami patrzą ;DDD
http://tapety1920x1200.blogspot.com
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

ubieraj sie na cebulke najlepiej
NooGa
Kontakt:

Post autor: NooGa »

oj na flamach bedziesz miał ciężko śmigać w zime ja sie na deszczu zatrzymać na aswalcie niemoge ;)
na stalej bazie :)
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

a ja robie tak:

dol:

skarpetki cieplejsze, grubsze, ew. 2 pary, majtki :P

kalesonki jakies, ale zeby przepuszczal powietrze, a nie takie sztuczne, bo jak sie w nich spocisz, to bedziesz sie czul jak w siatce z woda

ochraniacze

na to spodnie

gora:

koszulka

golfik

bluza/sweter

kurtka

glowa:

kominiara taka SWAT'owska :D:D

a na to kask + google (kiedys byla czapka, bez ochorny oczu)

a teraz musze wykombinowac cos lepszego, bo bede wstawial jeszcze nakolanniki, a one sa grube i szerokie, wiec pewnie jakoes bojowki bede wkladal... nei wiem zobacze
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

AAAA i jeszcze jedno !

koniecznie szalik, beez niego ani rusz!!

niby nie potrzebny, a taka drobnostka moze kosztowac siedzenie w domu z obolala szyja... (no ostatecznie grypka)
knypal
Kontakt:

Post autor: knypal »

Ya tam zakłam na łeb kask, koszulke na to taki golf w **** cieply na to bluze skate bo ostro gruba jest a na dól to termiczne getry i dzinsy a na nogi zwykle skarpety i buty te co zawsze w nich jezdze
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

ja w tym roku chyba nie będe w zimie smigał.. bo zal mi bika a po za tym będe zkładac new.. więc kaske będe zbierać a nie śmigać :D
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
ODPOWIEDZ