Ello!! Mam troche kasy i chce wymienić w moim biku korbe. Mam do dyspozycji 300 zł... Polećcie mi dobrą i wytrzymałą korbe na kwadrat. Najlepiej z rockringiem. Z góry dzięki za pomoc
a cos lepszego od huseffelta:> bo ja mam go w 3 pizdy pogiętego=//a pakiet tak jakby nie mial juz jednego łożyska...takie ma luzy...znacie cos ze stalówek dobrego:>
bosh...ja bym polecał hussefelta i suport accenta !! suport accenta dlatego że jak pęknie czy coś to odrazu dostajesz nowego :D ja tak miałem kiedyś...
///kieł/// zwariowales 'jak peknie to dostaniesz nowy' tylko ze jak peknie to mozesz jaja stracic wiem bo zlamalem 3 dni temu suport i sie wyjeb.... i mam w d... tanie g...no ale zrobisz co bedziesz chcial lepiej dolozyc pieniadze i kupic pozadny suport a nie accenta
tu jedno omija sie szerokim lukiem z drugim...
jak babcie mnie na ulicy gdy ide w kapturze...
jak ja samochody gdy jade po ulicy...
jak my policje...
i jak szklo na ulicy...snake wrog!!!bleeee
race face evolve dh-dobra korba.do 300zl-mozesz szukac uzywanego holzefellera,albo rooxa spining [na kwadrat i nie ********* mi ze jest zla bo to swietna korba] maxa na allegro-ale watpie zebys znalazl..
Dobra korba to wydatek rzędu 500 złotych i więcej. Za 300 dostaniesz w miare działającą jej namiastke :) Hussefelt może być, ISIS jest, ale też i te zjebane tulejki są...
Moja namiastka z suportem wyniosła 300 zeta i po 3 miesiącach zaczął suport strzelać i tulejki się w korbie luzować...aktualnie wszystko jest ok, ale...
Lepiej więcej dać, niż się póżniej męczyć z tym :) A Holzfeller z dobrym ISISem i gwintami jest git :] Niewiem czy cena odp, bo nieorientuje się w nich, ale sprzęt spx.