CMP Pierdolenie..sranie w banie... jak się umie zrobić z amorkiem to będzie dobrze działał... i jak się o niego zadba... więc nie ******* bo aż szkoda cię słuchać....
ej no ludzie uspokujcie sie DUro i Tuning Duro został oklepany na wszystkie możliwe sposoby ;/ a wy dalej swoje ;/ zaraz zahakuje to forum i wszyscy którzy w topicu uzyją wyrazu duromają automatycznego bana :D <żart>
ja jebie ale z was kolesie ja mam duro i jestem z niego zadowolony. mam draga i korki mi nie ocieraja bo kupilem wysokie stery i mam luke i moge smialo krecic kiera barspiny. Co do jego pracy po tuningu mi sie podoba jak sie zrobi dobry tuning to zadne luzy sie nie robia ani nie pluje olejem ani nic tylko jedna lipa jest uszczelki som ***...owe i trzeba czyscic go
Odkąd zalałem duro olejem - ok 25 ml na goleń to już nie twardnieje, ma płynniejszą pracę i ogólnie miodek :). Z tłumika na razie nic nie wyjmowałem. Może w zimie coś pokombinuje.
a ja mam pytanie ? jak duro by działał gdyby sie wsadziło do dwuch goleni tłumik ? tzn... wyjeba.ć sprzręzyne z lewej strony i wsadzić to samo co jest w prawej ? ...mi sie wydaje ze będzie miękki ale tłumienie za bardzo będzie ssaaało chyba ze mało oleju wlejemy ? ktoś moze robił cos takiego albo ma do sprzedania tłumik od duro ?