Agang Pm jako rower na 2004
Agang Pm jako rower na 2004
Powiedzcie co sądzicie o tym sprzęcie jako o całości . Chodzi mi o katalogowago pm 16,5 cala na 2004 rok .
LOWEL
W sumie spoko bike ale mi sie wydaje że troche przydrogi! Fajna jest jeszcze np. kona shred która ma jakiegoś tam bomberka nie ma tarczówków korbe husefelt a reszta mniej więcej podobna! Na dodatek ma jeszcze dożywotnią gwarancję na ramkę a jest o dobre 1200 tańsza!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
hmmm kumpel ma kone scrap, ale ja ten zakup uwazam za nie udany. moze to ten czerwony kolor :P ale tak serio to shred ma obrecze ktore kocham tzn dm24 (bede je mial... jak splace amora) no ale amory to mimo ze marcochi to... shit. dziala jak rst odbicie wydaje sie szybsze niz wbicie :P w scprapie sa te tarcze ja tam wole swoje vki...
no ale shred - super rower amor tylko zmien :D (ale to za jakis czas)
bardzo mi przypada do gustu reszta bika no i tioga za kiera (mimo naisow na niej kona :P ale to jest wg mnie na 99% tioga fr tak jak w zeszlorocznym stuffie bodajrze)
pytanie wie ktos jaki mostek to jest :P w tej konie
no ale shred - super rower amor tylko zmien :D (ale to za jakis czas)
bardzo mi przypada do gustu reszta bika no i tioga za kiera (mimo naisow na niej kona :P ale to jest wg mnie na 99% tioga fr tak jak w zeszlorocznym stuffie bodajrze)
pytanie wie ktos jaki mostek to jest :P w tej konie
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt