Najlepszy hamulec tarczowy hydrauliczny

_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

clark`s clim8 to totalne gówno!! Przypadkiem niech nikt nie beirze tego hampla pod uwagę:P za 500-550zł dostajesz 6 tłoczkowy (i co z tego jak i tak nie działa?) fabrycznie zapowietrzony (odpowietrzaliśmy to w serwisie z 10 razy, pojeździło 2 dni i znowu to samo) hamulec z plastikową (korpus) klamką, słabiutką siłą i kiepską modulacją... naprawdę niewarto:/ a i jeszcze jeśli będzie to hampel na tył dostaniesz tarcze w nietypowym rozmiarze bo 150mm - do niczego sie to nie nadaje...
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
RINO
Kontakt:

Post autor: RINO »

gustaw - mam z przodu i zatrzyma z kazdej predkosci, a co do modulacji ja nie mam problemu. wystarczy troche wyczucia i da rade robic wszystko... :) z tylu mam mieszanke gustaw (klamka) - julia (zacisk) i tez dziala. z przodu gustawa bym nie zaminil na zaden inny. perfekcja.
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

Eeeee co tu ludzie piszą... Bosheee... A iwdzial ktoś test bikeaction albo bikeboard sam nie pamietam dokładnie które pisemko robiło test?? I Brembo za 1000 Euro zostało w skrócie WYJJEBANE przez Gustava?? Hallo??

Jeszcze nie jezdziłem na hayesie który potrafi zerwać koło od strzała.

Gustav nie ma modulacji?? :) Jak sie hamuje trzema palcami bez wyczucia to nie ma :P Ja mam Gucia z przodu, nose manuale, stoopie itd itd itd... Modulacja jest miodek ale cza uwazac ;)

Mono 6ti akurat moi koledzy i tu podkreśle Z KTORYMI DUZO JEZDZE mieli okazje pobawic sie takimi i nie wiem co bylo tego przyczyna ale Deore M525 na tarczy 180mm lepiej hamowało. A zastanawiajace jest to ze jezdzili na biku z tymi 6ti przód i tył 205mm. Zalane?? Ok możecie mnie zyebać za to ze tak napisałem ale mnie to totalnie Piiierdoli.

Avid Juice 5 - Wypas kolega ma i pięknie zrywaja, modulacja dobra.
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

A co powiecie o shimano sintach???
ODPOWIEDZ