Kiery
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Kiery
Witam, potrzebuje waszych opini, chciałbym zeby w tym temacie wypowiedzieli sie jednak ci co np skakali z duzych dropów, sa dobrymi dirtowcami i streetowcami:
1) Jaka jest maxymalna waga kierownicy jaka mozecie przyjąc wlac dropy?
2) Jaka jest maxymalna waga i długosc kierki do przyjecia w dircie i streecie?
Pytania dziwne ale potrzebne mi sa te dane do mojego projektu "kiera bendera" który zapowiada sie niezle.
P.S
Niech wypowiedzą sie ty tacy co skakali z najwiekszych dropów i tacy co w streecie i dircie sa wymiataczami naprawde dobrymi.
P.S.
Shepard jak pisniesz słowo o tym projekcie to pojade tam do wawy i na tobie ta kiere przetestuje :DDD
1) Jaka jest maxymalna waga kierownicy jaka mozecie przyjąc wlac dropy?
2) Jaka jest maxymalna waga i długosc kierki do przyjecia w dircie i streecie?
Pytania dziwne ale potrzebne mi sa te dane do mojego projektu "kiera bendera" który zapowiada sie niezle.
P.S
Niech wypowiedzą sie ty tacy co skakali z najwiekszych dropów i tacy co w streecie i dircie sa wymiataczami naprawde dobrymi.
P.S.
Shepard jak pisniesz słowo o tym projekcie to pojade tam do wawy i na tobie ta kiere przetestuje :DDD
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Nie uważam się za jakiegoś kozaka w dziedzinie dropów jednak co nieco wiem.
Dla mnie kiera może ważyć nawet kilogram, musi być koniecznie stalowa, długość min.700mm. North Shore ma super kiere Pure 4130 - z tego co zaobserwowałem na zdjęciach na pinku to Tomac z Radomia ma taką, a małych dropów to on nie robi.
Jeżdziłem też kiedyś na motocrossowym Rhental'u tyle że trzeba było skracać - była długa na 800mm.
Dla mnie kiera może ważyć nawet kilogram, musi być koniecznie stalowa, długość min.700mm. North Shore ma super kiere Pure 4130 - z tego co zaobserwowałem na zdjęciach na pinku to Tomac z Radomia ma taką, a małych dropów to on nie robi.
Jeżdziłem też kiedyś na motocrossowym Rhental'u tyle że trzeba było skracać - była długa na 800mm.
FR ponad wszystko.
-
- Kontakt: