Manual
-
- Kontakt:
Manual
Mam pytanie co do manuala ze schodów.Czy 10 schodków po 10 cm wys to duzo czy mało ?? "lodowanie" i najazd ma byc na manualu???
-
- Kontakt:
UCZ SIE W KASKU!!!!!! bo jak pierdolniesz baniakiem w schody to tragedia bedzie!! ( przynajmniej na bardzo dlugich i wysokich schodach :-) )
nie ma znaczenia ile schodkow. jak nie prezjedziesz calych to zjedziesz reszte normalnie
technika ? najezdzaj juz na manualu przed schodami.ale w praktyce to sie ogranicza do hm..rozpoczecia manuala zaraz przed schodkami :-) i w doooool. i na koncu jak juz wjedziesz na plaskie to gwarantuje ci ze nie dasz rady z wysokich schodow na poczatku nauki utrzymac dalej wychylenia na manuala :D.ale potem tu juz lans wyglada manual dlugi przed, manual ze schodow i manual za schodami... ja tak nie umiem :D:D:D
nie ma znaczenia ile schodkow. jak nie prezjedziesz calych to zjedziesz reszte normalnie
technika ? najezdzaj juz na manualu przed schodami.ale w praktyce to sie ogranicza do hm..rozpoczecia manuala zaraz przed schodkami :-) i w doooool. i na koncu jak juz wjedziesz na plaskie to gwarantuje ci ze nie dasz rady z wysokich schodow na poczatku nauki utrzymac dalej wychylenia na manuala :D.ale potem tu juz lans wyglada manual dlugi przed, manual ze schodow i manual za schodami... ja tak nie umiem :D:D:D
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rorumiem ze z manuala, to jak dojezdzesz do krawedzi murka to juz zakrecasz i lekko sie przechylasz i podskakujesz tak ja z bunnego i sie obarasz i ladujesz i fejki robisz :D trzeba Cwiczyc i samemu to wyczuc !!creazyhorse pisze:dobra zostawmy to w spokoju a mam pytanie do 180 z murka jak to zrobic??
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: