Chce kupic olej do mojego amorka o gestości 5w, tylko chodzi o to ze takie tanie oleje jak jest zimno to sie gęstrze robią i mi amor muli, wiec jaki olej mam kupić?? Linki mile widziane.
Zastosuj syntetyczny olej, one są mniej wrażliwe na temperaturę (mała zmiana gęstości względem temperatury). Sam jeżdzę na Finish Line i doświadczalnie wiem że jest znaczna poprawa pracy względem oleju oryginalnego od produceta. Zobacz w sklepie OTB, rybryka Smary i Oleje -> Finish Line -> SHOCK OIL http://otb.pl/index2.php
castrol fork oil sintetick(25zl za 0,5l), wlalem do dj i jest git, dodam ze wlalem ok 170-180ml na lage, jakies 30ml wiecej niz bylo fadbycznie, no i kupilem olej 10w, smiga sie dobrze jest bardziej czuly
ceny w tym sklepie internetowym mnie zabily... 0,5 litra motorex'u 39 zl... a przecietnym sklepie taka butelka kosztuje 24 zl, a litrowy motul to wydatek okolo 35 zl...
Kiedyś kupowałem olej FL w serwisie i wychodziło parę złotych taniej, tylko trzeba było przynieść naczynie.
Groochas a czy sklep o którym piszesz sprzedaje taki sam olej i w takiej samej objętości butelki?