Ćwiczenia Geo 1 LO
Ćwiczenia Geo 1 LO
Czesc,
Kolega prosi o pomoc. Opisał mi to tak:
"siema, potrzebuje wypełnione ćwiczenia do geografii klasa 1 LO, wydawnictwo OPERON (Beata Pusz, Wojciech Wiecki), prosze pomóż"
Tak więc jeśli znacie kogoś kto ma takie ćwiczenia, dobrzy koledzy lub koleżanki z LO, jakieś stare ćwiczenia gdzieś w szafie czy coś takiego dajcie proszę znać.
Zapłata gwarantowana :)
Ja bym mu pomógł, bydyby nie to, że ja nie ta klasa.
bikerider@o2.pl
Dzięki z góry
Kolega prosi o pomoc. Opisał mi to tak:
"siema, potrzebuje wypełnione ćwiczenia do geografii klasa 1 LO, wydawnictwo OPERON (Beata Pusz, Wojciech Wiecki), prosze pomóż"
Tak więc jeśli znacie kogoś kto ma takie ćwiczenia, dobrzy koledzy lub koleżanki z LO, jakieś stare ćwiczenia gdzieś w szafie czy coś takiego dajcie proszę znać.
Zapłata gwarantowana :)
Ja bym mu pomógł, bydyby nie to, że ja nie ta klasa.
bikerider@o2.pl
Dzięki z góry
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Eh....z tym PO - my mamy luz na Niepołomicach - uczy na pan. Dewódzki - grał w DŻEM'ie po smierci Ryśka Rieldla-tego z filmu "Skazany na bluesa"
naprawdę koleś jest zajebisty<bez podtekstów>:] i przytym niekrępuję się żyby zbesztać niekóre osoby:P
naprawdę koleś jest zajebisty<bez podtekstów>:] i przytym niekrępuję się żyby zbesztać niekóre osoby:P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631