destroyer 2006
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie ladnie tak obgadywac moja rame :D jak ktos chce jakies zdjecia dokaldniejsze czy cos to pisac na bike-rider@o2.pl :)
http://www.pinkbike.com/photo/877288/
-
- Kontakt:
http://www.essilor.pl/trm/kopacz/cpg134 ... p?album=33 tu macie wiecej fotek ... jesli chodzi o wersje 2006 to zmnielo sie troche :)- podwojne wzmocnienei glowki, wyciete haki, troszke grubsze widelki i takie tam ... poprawila sie jakosc spawow :D wkoncu wygladaja jakos normalnie.
http://www.pinkbike.com/photo/877288/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie wiem czym tu sie zachwycac
po 1 wg. mnie to wzmocnienie glowki wyglada z dupy, ladniejsze bylo to ze streeta stosowane w DS2
po 2-gie spawy wygladaja moze ciut ladniej
po 3-cie reszte wzmocnien mam taka sama w jumpie na 2005
no i po 4 te nowe haki sa z dupy i duzy minus za brak mozliwosci regulacji zacisku tarczowki
ogolnie to co powinni poprawic w jumpie to mocowanie tarczy, haki te stare stare (standardowo rozwierczone tak aby mialy 385-410mm)
po 1 wg. mnie to wzmocnienie glowki wyglada z dupy, ladniejsze bylo to ze streeta stosowane w DS2
po 2-gie spawy wygladaja moze ciut ladniej
po 3-cie reszte wzmocnien mam taka sama w jumpie na 2005
no i po 4 te nowe haki sa z dupy i duzy minus za brak mozliwosci regulacji zacisku tarczowki
ogolnie to co powinni poprawic w jumpie to mocowanie tarczy, haki te stare stare (standardowo rozwierczone tak aby mialy 385-410mm)
20 inches isn't a crime
siema
tak jakos wyszlo ze sie ostatnio zlamal moj destroyer (2005) wlasnie na rorze podsiodlowej (w standartowym miejscu)... zadzwonielm do nich i koles mowi ze jak jeszcze dzisiaj wysle to oni to pospawaja i bede mial pod koniec tygodnia z nowa wspawka itd... dlatego uwazam ze gwarancja sie oplaca :) wole poczekac troche i miec to zrobione dobrze niz przez jakiegos zula...
co do nowej ramki (2006)... skoro robia je typowo pod singla, to po kiego grzyba sa przelotki pod przerzutki o_O ?? dwa, osobiscie nie skracalem hakow i jezdzilem na standartowych... ale po tym co czytalem to przydalo by sie, a tu, a tu jest gowno, beznadziejen sa te haki (tam mozna bylo pega zalozyc)... glowka mi sie podoba, wyglada bardziej masywnie... ciekaw jestem jak tam kat glowki, bo ten 68* to byl strasznie z dupy... przy amorze 130mm wygladal jak chopper, proponuje tak z 70-71* !!
pozdro
tak jakos wyszlo ze sie ostatnio zlamal moj destroyer (2005) wlasnie na rorze podsiodlowej (w standartowym miejscu)... zadzwonielm do nich i koles mowi ze jak jeszcze dzisiaj wysle to oni to pospawaja i bede mial pod koniec tygodnia z nowa wspawka itd... dlatego uwazam ze gwarancja sie oplaca :) wole poczekac troche i miec to zrobione dobrze niz przez jakiegos zula...
co do nowej ramki (2006)... skoro robia je typowo pod singla, to po kiego grzyba sa przelotki pod przerzutki o_O ?? dwa, osobiscie nie skracalem hakow i jezdzilem na standartowych... ale po tym co czytalem to przydalo by sie, a tu, a tu jest gowno, beznadziejen sa te haki (tam mozna bylo pega zalozyc)... glowka mi sie podoba, wyglada bardziej masywnie... ciekaw jestem jak tam kat glowki, bo ten 68* to byl strasznie z dupy... przy amorze 130mm wygladal jak chopper, proponuje tak z 70-71* !!
pozdro
majnen galerien:
www.mustava.prv.pl
www.mustava.prv.pl
na stronce www.destroyer.pl w odnosniku nowosci sa juz fotki i opisy nowych destroyerow, całkiem ciekawie to wyglada
podoba mi sie to podwójne wzmocnienie główki, i o 1cm krótsze tylne widełki. Co do haków, to nie wiem po co zmieniali, z tamtymi raczej problemów nie było, i jak ktoś chciał to mógł sobie skrócić. No i widać już troche ładniejsze spawy :]
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg