jedno polki 170mm skoku
-
- Kontakt:
jedno polki 170mm skoku
ostatnio uslyszalem ironiczna wypowiedz pewnego uzytkownik za takowe widelce przydaja sietylko do robienie tailwipow na fullach( co robi malo osob)i sa zupelnie nie praktyczne
ale wlasnei ogladalem dropin i zobaczylem Camerona McCoula(chyba) jak na swoim fullu (trek session) robil barspiny, wipy, x-up'y na swpim 170mm shermanie
więc uwazam ze sa to praktyczne widelce i nie nalezy ich kryytykowacd bo to wlasnie 2 polka jest nie praktyczna i tyle........
ale wlasnei ogladalem dropin i zobaczylem Camerona McCoula(chyba) jak na swoim fullu (trek session) robil barspiny, wipy, x-up'y na swpim 170mm shermanie
więc uwazam ze sa to praktyczne widelce i nie nalezy ich kryytykowacd bo to wlasnie 2 polka jest nie praktyczna i tyle........
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To byla wypowiedz ziomka z forum dropmachine, ktora tylko cytowalem, jednak w 100% sie z nim zgadzam.
Na razie to tailwhipy na fullach ( fullach z prawdziwego zdarzenia... ) robi kilka osob na swiecie. A jak zacznie je robic przecietny koles to przestane jezdzic.
A ja nadal nie rozumiem PO CO? Drazliwa kwestia... Wiekszosc ludzi mowi, ze robi tricki bo spawiaja przyjemnosc, a czesto widac, ze wielu z nich robi je po to zeby podobac sie innym, zeby sie dowartosciowac i uslyszec od kumpla - uou to bylo niezle...
Ja wole trzymac sie roweru, i nie krecic kiera w locie bo po co... ja tego nie widze, wiec jak lece kompletnie mnie nie interesuje. Mam przyjemnosc z lotu samego z siebie :>
Nio ale po to sprzetu tyle jest zeby kazdy mial cos dla siebie i zakladanie o tym tematow i ciagle dyskusje sa bez sensu. Przeciez nikt mi nie kaze tego kupowac, wiec w czym problem? ;/
Na razie to tailwhipy na fullach ( fullach z prawdziwego zdarzenia... ) robi kilka osob na swiecie. A jak zacznie je robic przecietny koles to przestane jezdzic.
A ja nadal nie rozumiem PO CO? Drazliwa kwestia... Wiekszosc ludzi mowi, ze robi tricki bo spawiaja przyjemnosc, a czesto widac, ze wielu z nich robi je po to zeby podobac sie innym, zeby sie dowartosciowac i uslyszec od kumpla - uou to bylo niezle...
Ja wole trzymac sie roweru, i nie krecic kiera w locie bo po co... ja tego nie widze, wiec jak lece kompletnie mnie nie interesuje. Mam przyjemnosc z lotu samego z siebie :>
Nio ale po to sprzetu tyle jest zeby kazdy mial cos dla siebie i zakladanie o tym tematow i ciagle dyskusje sa bez sensu. Przeciez nikt mi nie kaze tego kupowac, wiec w czym problem? ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
co jak co ale tu sie z tobą musze zgodzic. Mnie krecenie trikow wogole nei jara, umiem tam cinieco ale jakos nigdy nie mialem checy do nauczenai sie czegos porzadnie. Wieksza mam radoche z dlugiego szybkiego lotu i trzymania sie z calej sily roweru probojac sie zmiescic w zakrecie ;) To jest dopiero zabawa! Dlatego nei wyobrazam sobie miec 170mm skoku w jednej polce bo po co ? zeby sie martwic ze cos pierdolnie jak nacisne hamulec albo wpadne w dziure ?MaxDamageDA pisze: Wiekszosc ludzi mowi, ze robi tricki bo spawiaja przyjemnosc, a czesto widac, ze wielu z nich robi je po to zeby podobac sie innym,
Ja wole trzymac sie roweru, i nie krecic kiera w locie bo po co...
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
no właśnie, jak potrafie to robie :] Jak niektórym loty sprawiają przyjemność, tak innym tricki, a jak te dwie rzeczy idą w parze to full wypas :] Se chcą, niech se jeżdzą na tych 170 jednopółkach, nikt im niezabroni, a każdy z nas i tak kupi co będzie chciał, adekwatnie do tego w czym jeżdzi...Psyke102 pisze:Ja tam robie tricki sam dla siebie. Jak zeobie cś nowego to mam zajebitą satyskakse.
http://dhcyc.pinkbike.com
MaxDamageDA a ja sie z toba niezgodze :P bo skoczyc normalnie standardowo a wykombinowac cos w powietrzu to jest calkiem co innego bo jesli zaczniesz prubowac cos w powietrzu to ten lot bedzie bardziej ekscytujacy no ale wsumie racja wiekszosc to robi dla popisu :/ ale tak ogolnie towg mnie chodzi zeby urozmaicic i utrudnic troche ten lot :) a niema nic lepszego niz satysfakcja ze zrobienia czegos co bylo wczesniej dla nas trudne
http://www.pinkbike.com/photo/736751/