rozjezdzajace sie topiki

Furmek
Kontakt:

rozjezdzajace sie topiki

Post autor: Furmek »

Witam szanowna administracje ;)

ja wiem ze w statach jesli chodzi o odwiedzajacych to IE rzadzi :P ale sa tez ludziska co to wola konkurencje. I tak w mozilli sie rozjezdzaja topiki strasznie.
Screen mysle ze to najlepiej zobrazuje
www.furmek.prv.pl/temp/dh_zone.png

o dziwo dzial skradzione jakos trzyma sie kupy a reszta .. wstyd powiedziec :P
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Ale tu nikt nie zagląda i nikt z góry tego nie czyta :)

Ja to w sumie chciałbym miec takie rozjechane.
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

moze dlatego, ze w "kradzione" na glownej jest tylko 5 topicow, a w 3 pierwszych dzialach az po 10 ??? moze po prostu twoj komp nie wytrzymuje napiecia 10 postow w jednej kategorii i wariuje? :D
Furmek
Kontakt:

"moze po prostu twoj komp nie wytrzymuje napiecia 10 postow w jednej kategorii i wariuje? :D"

oj watpie :P
niemniej jednak zaczolem od sprawdzenia jak to wyglada na innych maszynacy i innych OS'ach, jak bym nie kombinowal to mozilla tak wlasnie to wyswietla :(

szkoda ze "admini" nie zagladaja do dzialu ktory wlasnie po to powstal zeby tu zagladali..
no coz DH-Złom to DH-Złom ;)
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

A jakiej wersji Mozilli uzywasz? Jesli starszej, to sprobuj zainstalowac najnowsza, powinno pomoc;) Ja uzywam Opery (chyba taki sam engine co Mozilla) i wszystko dziala cacy, nic sie nie rozjezdza itp.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
TomiQ
Kontakt:

Post autor: TomiQ »

Jak ci nie dziala to przerzuc sie na internet explorera
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

hiehie tez uzywam operki na szczescie z java tera to moge normal na czata wchodzic :]

ie sux :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Furmek
Kontakt:

pasqd : jade na najnowszej nie becie.. czyli 1.6, w sumie to juz sie troche do niej przyzwyczailem, powiedz opera tez ma taby i jakies w miare "inteligentne" nimi zarzadzanie (jak zapisywanie sesji, otwieranie tabow zamiast okienek - definiowalne kiedy okienka kiedy taby..) ?

TomiQ: nie dopatrzylem sie na koncu ";)" wiec jak mniemam mowisz na powaznie, wiec.. zapomnij IE to najbardziej popieprzona przegladarka z jaka mialem do czynienia (juz to cos textowe z pod shella wydaje mi sie bardziej user frendly :P )

Cszyvy, pasqd: jak opera sobie radzi z xslt ? wyswietla to poprawnie, bo to niestety dla mnei sprawa kluczowa ..
czy to:
http://home.wi.ps.pl/~dpaszkowski/strona.xml
wyglada prawie identyko jak to:
http://home.wi.ps.pl/~dpaszkowski/index.htm
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

No niestety, test wypadl niepomyslnie, bo zamiast normalnej stronki pojawila sie tresc pisana jednym ciagiem.

W najnowszej wersji Opery pojawily sie taby, zwiekszono mozliwosci konfiguracyjne itp, ale nadal to nie jest to, co Mozilla. Jesli chodzi o alternatywy dla IE to Mozilla gora :) Sam bym sie pewnie przerzucil gdyby nie moje przyzwyczajenie do Opery:)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
ODPOWIEDZ