Witam, macie tu linki do 2 aukcji jdnego kolesia... niedosc ze opisy "niumiejetne" to nazwy roweru nie umie odczytac... i oba dostal od qzyna... taa... ktos sie tym tematem zainteresuje?
hmm... czy ja wiem czy kradziony... może i tak, ale nie w polsce... a wtedy nic nie poradzisz... To, że koleś nie umie przepisać nazwy ramy to nie znaczy, że jest kradziony, tylko, że chłop jest jakimś jeban*ym nieukiem :]
hmmm... no, ale chyba sie nie zdaża kuzyn "caritas" co da taką maszynke jak ten Pro-Flex... i gratis dorzuci Sinttesi;] mi cos tu smierdzi, a ze nie mam jak tego sprawdzic... to apeluje do innych majacych mozliwosc dowiedzenia sie troche o tych rowerach i mozliwosci "zobaczenia" ich...
ej to trza wejsc na niemicką strone rowerzystów i npisac im po niemiecku że moż ekomuś zgineły to nie wiem pofatygują się na rpzyjazd i odebranie ich siła z policja :D ae ja nie znam niemieciego więc się zmywam papa ;*
ten czerwony ma niezłe rozwiązany przedni widelec pozatym ogólnie jest nieźle pomyślany widać ze nie jest to najnowszy model więc może faktycznie dostał od kuzyna zeby na aukcje wystawic.