UWAGA JAK KTOS CHCE NS"A BITCHA TO JEST NA ALLEGRO NOWIUTKI JEDNEN DZIS WIDZIALEM 800 ZETA KOLES CHCE - wiec kupujcie jak potrzebujecie bo wiem ze ostatnio to towar deficytowy:)
Mam dokładnie tyle wzrostu co Ty, jezdzilem na Cannondale Chase rozmiar 14 na 1,5 calowej rórze sterowej, idealna geometria, ręczna robota, rama nie do zaje...a.Prędzej Ty się na niej zaj...sz. Generalnie ramka stworzona do streetu i dirtu. Może chciałbyś kupić bo mam do sprzedania.
ja osobiscie polecam ns suburban z roku 2004 <ta z wystajacą rurka z przodu> jest extra wytrzymała dosc długa.. no i w miare letciutketka :D a co do a ganga....a-ganga niebierz bo jakmówił m@tiz i k@m!l to poprosu syf :D
kumpel ma w poznaniu johnego z amorkiem 130mm i kołąmi 24
ja mam draga tego co niżeji mam ok 200cm wzrostu i mi sie dobrze jeździ, manuala sie da, sam nie umiem do końca ale kumpel robił ale jak chcesz lepsze to bitch ofcourse no i tyle.
nikifor specialized p3 do streetu?? lol to jakas pomylka chyba...jak juz specialized p-street...seria p jest do 4x jak mozna wyczytac chocby na stronce producenta...tylko p-street jest pod street robiony...
pozatym p3 jest drogi
...kup ns suburbana...lekki fajny i mocny...albo wez serio tefo jb i tyle...
do streetu nie ma zaduzego wyboru...mzoe ewentualnie to co ja mam DM dirt/street dosyc fajny sztywny i wogole pzryjemnie sie smiga na nim
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
MAm troche podobny problem z rozmiarem tyle ze bedzie to pewnie Dragstar. PawianBiker napisales ze masz draga na zdjeciu widze ze 16ke
Jak wyglada sytuacja z b.hopem?manual? :) jezdziles moze na 14ce?
A propo mam 170 wzrostu...przeznaczenie z przewaga street + harce w lesie xD..ladny wyciag nam buduja hehe