Nowy author ??
Wiec ja zaczne od tego ze wystarczylo napisac do Velo zeby sie dowiedziec czy bedzie dostepna ramka w polsce niestety dostalem niezbyt satysfakcjonujaca odpowiedz " Witam,Dziękuje za fotkę.
Nasza oferta handlowa nie obejmuje ramy, o którą Pan pytał.
W sprzedaży będzie dostępna rama A-gang a.m.
W razie pytań służę pomocą.
Pozdrawiam,"
Z tego wynika ze narazie w polskich sklepach ta ramka sie nie pojawi, ale z tego co posrednio zrozumialem czytajac newsa na stronie space mana to ta rama wejdzie w 2006 roku do sklepow (pewnie w czechach) i bedzie kosztowac kolo 7500 koron czeskich, wiec wystarczy przeliczyc po aktualnym kursie...nie umiem czeskiego ale z tego co sie domyslam bedzie to ramka wprowadzona za Aganga AM i bedzie miec o 30mm krotsze tylnie widelki ( moze to oznaczac ze albo skroca rame albo zrobia ja tylko pod 24" ) no i w zasadzie to by było na tyle.
Pisalem jeszcze do authora do czech ale niestety mi nie odpowiedzieli, jedynie velo sie pofatygowalo.
Pozdrawiam
Nasza oferta handlowa nie obejmuje ramy, o którą Pan pytał.
W sprzedaży będzie dostępna rama A-gang a.m.
W razie pytań służę pomocą.
Pozdrawiam,"
Z tego wynika ze narazie w polskich sklepach ta ramka sie nie pojawi, ale z tego co posrednio zrozumialem czytajac newsa na stronie space mana to ta rama wejdzie w 2006 roku do sklepow (pewnie w czechach) i bedzie kosztowac kolo 7500 koron czeskich, wiec wystarczy przeliczyc po aktualnym kursie...nie umiem czeskiego ale z tego co sie domyslam bedzie to ramka wprowadzona za Aganga AM i bedzie miec o 30mm krotsze tylnie widelki ( moze to oznaczac ze albo skroca rame albo zrobia ja tylko pod 24" ) no i w zasadzie to by było na tyle.
Pisalem jeszcze do authora do czech ale niestety mi nie odpowiedzieli, jedynie velo sie pofatygowalo.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
ta na moj gust to jest prawie to samo co na 2005r tylko ten ma duzo ulzeniowych otworow zmniejszajacych wage i ta wspawka na podsiodlowke...pozatym zadna rewalacja...ciagle jest to alu od kturego cudow nie mozna wymagac a agangi to nie le toy'e
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...