A ja ci powiem tyle ze takich amorkow jak gilla sie nie tuninguje bo sie rozwalaja ;] jak walnolem tuning gilli kumplowi to mu krki strzelaly jak z procy:D
po 1 .....rst'ki loobia strzelac korkami
po 2......po tooningu tym bardziej ;]
wiec trzeba dorobic nowe z metalu bo w nich gwint sie nie zerwie , w odroznieniu od standardowych plastkowych :P
a jak chcesz utwardzic amor to dajesz twardsze sprezyny :P
No wiem ze trza dawa metalowe korki bo te plastikowe gwinty to shit ale co sie spotalem z tuningiem gilli cappy czy omegi no i jeszcze top gunów to zawsze sie to konczylo tak ze amor przestawal dzilac albo bawil sie w kowboja:)
Ja nie zjebalem tylko ...no zle ztuningowalem ale ten amor co go tuningowalem byl juz do wyrzucenia ale z ato cala reszta to nimoja sprawka ;d a tez sptrzelaly
Heheh.. to ty mi lepiej nie pisz jak ja mam to zrobic... wogole nigdy nie rozkrecalem amortyzatora i nieweim jak to zrobic :D:D Ale nie smiejcie sie ze mnie <beczy> ;)
Heheh.. to ty mi lepiej nie pisz jak ja mam to zrobic... wogole nigdy nie rozkrecalem amortyzatora i nieweim jak to zrobic :D:D Ale nie smiejcie sie ze mnie <beczy> ;)
Mój kumpel z tej gili zrobił 13. Przerobił tłumienie, zmienił sprężyny i chodzi bardzo fajnie i korków nie wywala. Nie wiem dokładnie co robił ale bardzo fajny się zrobił.
u mnie kumpel kiedys kupil rower maxis i ma w nim amora nawet nie firmówe same spręzyny bardzo miekki byl i kiedys wpadlem na pomysl zeby zrobic lekki tiuning no wiec rozebralismy amora i porozciagalismy sprezyny tak chamsko ze przy wkladaniu wieszalismy sie na kierze zeby go troche ugiac zeby wlozyc dolne golenie i zabezpieczyc ale nie dalismy rady za twardy skubaniec no to postawilismy rower do gory kołami i na goleniach w miejsca gdzie wchodzi koło polozylismy sztange hehe na ktorej było 80 kg i jeszcze do tego 2 kumpli dociągalo sztange do dolu a ja wsadzilem zawleczki no i amora nie mozna dobic i dziala do tej pory
A tak nawiasem mowiac to gdzie mozna dorobic sobie korki z metalu? :-) jestem bardzo zainteresowany .. :-) mam fajne projekty (w glowie)
Kiedys mialem gile i zeby byla twardsza to kupilem takie ustrojstwo rsteka TORNO ... i mialem jedna golen pompowana . Dawalo rade ok. Mozna bylo pompowac na maxa i sie nic nie uginal :-)