no tak to fakt ale mi tu chodzi o sam wygląd bo powiedziałeś ""mam 14 lat mój chłopak ma 17 czy 18" a który chłopak w tym wieku by sie pokazał gdzieś z taką dziwczynką?" chodzi mi poprostu o to że niektóre wygladaja na starsze niż są...
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Sulring racja rammstein rulez :D:D a propo tych lasek to juz mi się skończyła wena na besztanie ich...pozatym zarejestrowałem się na tym forum tam rano zeby po nich pojechać i mnie zbanowali:P:P
bez sensu gadanie 2 lata młodsza, jak dla mnie kiedy będe miał 25 lat to moze byc newet 7-8 lat młodsza byle miała coś w głowie a nie nowy nr. dziewczyny z super stringami w prezencie albo szalone japonki na wakacje ;~~~D , moja ostatnia była rok młodsza ale rok wczesniej do szkoły się wypusciła tak że spoko ;)
forest guma pisze:"ja mam chłopaka, mam 15 lat a on 18 i dotyka mnie wszędzie, oprócz tego miejsca, poniżej pasa..... nie pozwoliłabym zreszto na to......"
Ja pierdole, pierwszego pedofila juz mamy...
Jak mozna ***** chodzic z pietnastolatką???
Sam mam osiemnaście lat i dla mnie 15stki to glupawe cipeczki...
Wole babki w moim wieku albo starsze.
sorka ale ja mam 18 lat nie widzę w tym nic dziwnego, nie wszystki 15-tki są takimi głupimi kretynkami ... (tzn niektóre jednak odchodzą od ogółu)
zrobmy co sadzicie o bikerach :) i czy zawsze w tak lamerskich forach musi byc roz ochydne rzygac mi sie chce jak widze rozowy( no chyba ze na bitchu a to iina sprawa)
jak ktoś już zrobi temat o bike'ach to dajcie adres tutaj : )
okarze się że najlepsi są ci , którzy siedzą na ławkach w fullface'ach , googlach , a obok stoją ich rowery, takie wypaśne z dwoma amortyzatorami i rogami. No i nie mogą jeździć bo ci jeżdżący są brudni od błota i śmierdzą.
'ty paprotka fajna jestes.ja nie mam chlopaka ale tez lubie dresiarzy.sa suuuuuuuupar.i jak jeszcze jezdza w samochodzikach szybciutkich i chodza w firmowych ubrankach.mmmmmmmm'
No to spoko :| Żal mi tych dzieci,bez kitu.Co pozniej bedzie z nich gdy dorosną.I pomyslcie ze takie panny beda kiedys zonami i matkami :|
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.