Problemy z tylną piastą

greg
Kontakt:

Post autor: greg »

pogięła mi się ośka w grimece z tyłu, wywaliłem (razem ze szpilką oczywiście), poszedłem do pobliskiego ślusarza, za 20 zeta dorobił mi nową z pełnego pręta ze stali maszynowej, teraz jest ok
pozdro
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

nei kupuj ns!!!!!!!! brak mi slow na nia!!!! jabie sie wszytko w niej!!! nie liczac mojej zjebanej znam jeszcze 2 inne osoby ktore tez uwazaja to za fajans;]

chyba niema roznicy w czym jezdzisz sprzet musi byc wytrzmaly i jak najbardziej

jakis funn albo da bomb moze brave machine... wszystko nad granica 300 (chyba) pln ale sie nie powinno rozsypac...;]

pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Dxx
Kontakt:

no dobra ok 300 pln.....;]

a co wy sadzicie o dabombie funnie i brave....
lub jak jest inna dobra piasta do ok.300 pln - dobra i wytrzymala...?? dostepna na naszym rynku

pozdro
[b][SPRZEDAM]
Michał_Point
Kontakt:

Post autor: Michał_Point »

ja Ci mowie wez NOVATECA to jest moc i ciezko bedzie ja zajechac
(wczoraj ja kupilem ale ta tansza wersja(180zl) :)
mysle ze jej nie roz....e.
ja wzialem z oska 12 i bez mocowania tarczy a ta z mocowaniem tarczy i na oske 20 to jest chyba za 280zl.
Pozdro i Narq
www.pinkbike.com/photo/2479386/

www.pinkbike.com/photo/3595701/
Fnx
Kontakt:

Post autor: Fnx »

zobacz czy luzow nie ma bo moim zdaniem to jest przyczyna tego, i chyba wszystkich piast to dotyczy.
Patrzcie dzieci, Bakus leci...
FuJi_PaNiC
Kontakt:

Post autor: FuJi_PaNiC »

możliwe że to wina luzów. jak zalozylem nową ośke to zle skrecilem i miałem luzy. A poza tym mam troche pret krzywy. Robi to jakaś różnice w wytrzymałości oski??
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

jeśli chcesz kupić nową to coś z NSa (lekkie) albo DaBomb (tylko cięższe), może novatec spróbuj
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

ns to esencja gowna, nie polecam tej piasty, mialem 2 takie, obydwie leza w czesciach na stole i czekaja by przerobic je na solniczki z mlynkiem. kupilbym reborn bloodlines (250zl chyba) bo calkiem fajnie chodzi ale o wytrzymalosci jeszcze nic nie powiem bo mam ja raptem 2 miesiace

Michał_Point czlojeku wez oszczedz wstydu.. "wczoraj" piaste kupiles i juz mowisz ze jest nie do zajechania? na tym forum jest za duzo takich teoretykow jak ty, ktorzy oceniaja wszystko po wygladzie i na podstawie tego ksztaltuja opinie o sprzecie... :|
www.trialshop.pl
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

Novatec szybko traci zapadki więc się za niego nie bierz. Kumplowi za padki po pół roku się sypią a ja się o swoje zacząłem martwić. Weż da bomba kumpel jeżdzi hardkorowo i chwali.
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

Inur !!Michał_Point jest znacznie lepszym znawcą niz ty, bo potrzebuje tylko 1 dzień na ocene sprzetu :)
booze zalamka
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
iam
Kontakt:

Post autor: iam »

Fuji mowilem Ci, ze mam Coastera dla Ciebie.
Do trialu, to rzeczywiscie sie on nie nadaje, dlatego zmienilem na Reborna (moze ta wieksza ilosc zapadek uratuje mi kiedys zycie :P). Spokojnie Ci wystarczy, do streetu jest dobra, a tyle co ty trialu jezdzisz, to wiesz... 120zl i jest Twoj. Jezdzony raptem 2 miechy, okazja! ;)

P.S. jakbys nie poznal, Arek jestem
FuJi_PaNiC
Kontakt:

Post autor: FuJi_PaNiC »

iamporadziłem sobie z tą ośką. Narazie nie bede nic kupował. Poza szprychami, bo mi chyba takie po 10 gr wsadzili. Już jedną urwałem:).No i może tego SRAMA 7.0 na tył...
Dxx
Kontakt:

chyba bede musial zalozyc nowy temat....;]

novaatek nawala juz po miesacu jazdy.... ns hahhahahaha szkoda slow/znakow na tym forum

jakies konkrety!!!! pozadne piasty do katowania kto ma takie cos???? z minimum rok i jest zadowolony na maxa... jest ktos taki?????!!?!?!?!?
[b][SPRZEDAM]
albercik
Kontakt:

Post autor: albercik »

nie lubie takich filmów - beznadzieja jeszcze cena.......... :/ fajne są filmy z benderem itd
bikezmc.xt.pl
albercik
Kontakt:

Post autor: albercik »

oj sory nie ten temat pseplsam!!!!!!!!!!!!!
bikezmc.xt.pl
ODPOWIEDZ