Problemy z tylną piastą
nei kupuj ns!!!!!!!! brak mi slow na nia!!!! jabie sie wszytko w niej!!! nie liczac mojej zjebanej znam jeszcze 2 inne osoby ktore tez uwazaja to za fajans;]
chyba niema roznicy w czym jezdzisz sprzet musi byc wytrzmaly i jak najbardziej
jakis funn albo da bomb moze brave machine... wszystko nad granica 300 (chyba) pln ale sie nie powinno rozsypac...;]
pozdro
chyba niema roznicy w czym jezdzisz sprzet musi byc wytrzmaly i jak najbardziej
jakis funn albo da bomb moze brave machine... wszystko nad granica 300 (chyba) pln ale sie nie powinno rozsypac...;]
pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt:
ja Ci mowie wez NOVATECA to jest moc i ciezko bedzie ja zajechac
(wczoraj ja kupilem ale ta tansza wersja(180zl) :)
mysle ze jej nie roz....e.
ja wzialem z oska 12 i bez mocowania tarczy a ta z mocowaniem tarczy i na oske 20 to jest chyba za 280zl.
Pozdro i Narq
(wczoraj ja kupilem ale ta tansza wersja(180zl) :)
mysle ze jej nie roz....e.
ja wzialem z oska 12 i bez mocowania tarczy a ta z mocowaniem tarczy i na oske 20 to jest chyba za 280zl.
Pozdro i Narq
www.pinkbike.com/photo/2479386/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
-
- Kontakt:
ns to esencja gowna, nie polecam tej piasty, mialem 2 takie, obydwie leza w czesciach na stole i czekaja by przerobic je na solniczki z mlynkiem. kupilbym reborn bloodlines (250zl chyba) bo calkiem fajnie chodzi ale o wytrzymalosci jeszcze nic nie powiem bo mam ja raptem 2 miesiace
Michał_Point czlojeku wez oszczedz wstydu.. "wczoraj" piaste kupiles i juz mowisz ze jest nie do zajechania? na tym forum jest za duzo takich teoretykow jak ty, ktorzy oceniaja wszystko po wygladzie i na podstawie tego ksztaltuja opinie o sprzecie... :|
Michał_Point czlojeku wez oszczedz wstydu.. "wczoraj" piaste kupiles i juz mowisz ze jest nie do zajechania? na tym forum jest za duzo takich teoretykow jak ty, ktorzy oceniaja wszystko po wygladzie i na podstawie tego ksztaltuja opinie o sprzecie... :|
www.trialshop.pl
Fuji mowilem Ci, ze mam Coastera dla Ciebie.
Do trialu, to rzeczywiscie sie on nie nadaje, dlatego zmienilem na Reborna (moze ta wieksza ilosc zapadek uratuje mi kiedys zycie :P). Spokojnie Ci wystarczy, do streetu jest dobra, a tyle co ty trialu jezdzisz, to wiesz... 120zl i jest Twoj. Jezdzony raptem 2 miechy, okazja! ;)
P.S. jakbys nie poznal, Arek jestem
Do trialu, to rzeczywiscie sie on nie nadaje, dlatego zmienilem na Reborna (moze ta wieksza ilosc zapadek uratuje mi kiedys zycie :P). Spokojnie Ci wystarczy, do streetu jest dobra, a tyle co ty trialu jezdzisz, to wiesz... 120zl i jest Twoj. Jezdzony raptem 2 miechy, okazja! ;)
P.S. jakbys nie poznal, Arek jestem
-
- Kontakt:
chyba bede musial zalozyc nowy temat....;]
novaatek nawala juz po miesacu jazdy.... ns hahhahahaha szkoda slow/znakow na tym forum
jakies konkrety!!!! pozadne piasty do katowania kto ma takie cos???? z minimum rok i jest zadowolony na maxa... jest ktos taki?????!!?!?!?!?
novaatek nawala juz po miesacu jazdy.... ns hahhahahaha szkoda slow/znakow na tym forum
jakies konkrety!!!! pozadne piasty do katowania kto ma takie cos???? z minimum rok i jest zadowolony na maxa... jest ktos taki?????!!?!?!?!?
[b][SPRZEDAM]