Waldemar, jest tak jak mowilem, najpierw xup one hand, potem to juz tylko sciagasz łape. ze 2 razy mi sie wczoraj udalo na Sowiej na hopkach,ale to bylo juz z dokrecaniem do konca na ziemi. wez se na jakiejs sypkiej zrob albo na sliskiej , pomaga jołmen.
Czekerałt maj stajl ., from el ej
HOW TO DO ..."BUNNYHOP + BARSPIN"
no i własnie takie jest pytanie ,jak i temat
moze pownimem go załozyc na fprum bmxowy ale wiem ze tu jest
od ***** streetowców wiec zkałdam tu, i daje szanse sie wykazac.
Jak wiecie to był bym wdzieczyn za jakeś wskazówki, a moze ktos wiec gdzie to jest opisane....
tylko nie pszcie ze...."kurwa robisz banego i kurwa krecisz kiera."
i pamietajcie.......z banego nie ma hopie.....
FAT PIG ex Grooba Świnia
moze pownimem go załozyc na fprum bmxowy ale wiem ze tu jest
od ***** streetowców wiec zkałdam tu, i daje szanse sie wykazac.
Jak wiecie to był bym wdzieczyn za jakeś wskazówki, a moze ktos wiec gdzie to jest opisane....
tylko nie pszcie ze...."kurwa robisz banego i kurwa krecisz kiera."
i pamietajcie.......z banego nie ma hopie.....
FAT PIG ex Grooba Świnia
nie musisz zakladac posta http://bmx.pl/forum/viewtopic.php?t=593
i jeszcze przykład http://www.beefree.republika.pl/bmx/zdj ... ja/3m.html
no thx, nie pomyalem zeby na forum poszukać.....
to jest w sumie logiczne ze najpierw 1/2 barspina a potem dopiero cąły, tak samo logizne jest to z emożna to wykonac na jakis "podjeżdzie"i wtedy jest wyższy bannyhop a co za tym idzie wicej czasu......zauważyłem też to ze krecic zaczynamy w 1/2 fazy BH a nie na poczadku jak to wcześniej próbowałem z chujowym skutkiem. dobra koniec pierdolenia.
a i jeszcze....jedny filmik który jest ogulanie dostepny z grooba swinia znajdziesz na doskonałej stronie streetoweejMTB
prowadzonej przez niezrownanaego erenasa (tu pozdrowko dla niego,zrobił chłaopak licencjata)a jej adres to
www.streetride.prv.pl i nie znajdziesz tu BH+BS.to chyba logiczne
to jest w sumie logiczne ze najpierw 1/2 barspina a potem dopiero cąły, tak samo logizne jest to z emożna to wykonac na jakis "podjeżdzie"i wtedy jest wyższy bannyhop a co za tym idzie wicej czasu......zauważyłem też to ze krecic zaczynamy w 1/2 fazy BH a nie na poczadku jak to wcześniej próbowałem z chujowym skutkiem. dobra koniec pierdolenia.
a i jeszcze....jedny filmik który jest ogulanie dostepny z grooba swinia znajdziesz na doskonałej stronie streetoweejMTB
prowadzonej przez niezrownanaego erenasa (tu pozdrowko dla niego,zrobił chłaopak licencjata)a jej adres to
www.streetride.prv.pl i nie znajdziesz tu BH+BS.to chyba logiczne