filmik DH
Fakt - trzęsie, ale wydaje mi sie ze gdyby nie trzeslo nie byloby efektu. Dzieki temu film lepiej oddaje rzeczywistosc czyli trudnosc trasy, ale moze sie myle...
Dla zainteresowanych:
na www.gkkg.pl mozecie znalezc jeszcze jeden film ze Spindlerowego Mlyna. Ma ok 10min ( z tym ze nie jest juz mojego autorstwa).
Dla zainteresowanych:
na www.gkkg.pl mozecie znalezc jeszcze jeden film ze Spindlerowego Mlyna. Ma ok 10min ( z tym ze nie jest juz mojego autorstwa).
www.gkkg.pl
No no, całkiem całkiem :D Szybbie jazdki dnamiczna całość. DH jak się patrzy. Filmik trzyma się kupy, nie ma przerywników, odląda sie jednym ciągiem. Bardzo fajny.
Tylko jedna uwaga na końcu pisało że grał Offspring - Hit that a mi się wydaje że tego nie słuszałem, mam racje czy tak sie zaparzyłem że do mnie nie dotarło?
Tylko jedna uwaga na końcu pisało że grał Offspring - Hit that a mi się wydaje że tego nie słuszałem, mam racje czy tak sie zaparzyłem że do mnie nie dotarło?
Dawids89 Nie potrafie tego dokladnie wytlumaczyc. To byl patent kumpla. Z tego co pamietam to mial taka szeroka opaske a gumy na kasku i to trzymalo kamerke, do tego tasma od gogli i jakos sie to trzymalo.
Jak bylismy w Spinldu to jeden Czech mial inny patent - dorrobil sobie taki uchwyt przykrecany sruba mocujaca daszek od kasku. Uchwyt z drugiej strony mial srube ktora wkrecalo sie do aparatu tak jak statyw.
Jak bylismy w Spinldu to jeden Czech mial inny patent - dorrobil sobie taki uchwyt przykrecany sruba mocujaca daszek od kasku. Uchwyt z drugiej strony mial srube ktora wkrecalo sie do aparatu tak jak statyw.
www.gkkg.pl