Mielec-namiary.
Mielec-namiary.
Witam. Zwracam się do was z prośbą o podani mi namiarów tzn. numer telefonu lub email do firmy mielec gdzie spawią ramki. I mam pytanie do tych co juz spawali u niech ramki tzn mam na myśli spawali swoje połamane. Jak całość się odbywa bo mam do nich trochę więc ramę napewno bym wysyłał czy oni to potem odsyłają za pobraniem czy jak?? I jak to jest ja im muszę podać jaki to stop aluminium czy oni sami do tego dojdą?? Chciałbym aby wypowiedziały się osoby które już z nimi coś takiego załatwiały. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
witam
w mielcu spawalem ramke ale od nowa a mieszkam w mielcu i mam transport za darmo:)najlepiej zadzwonic na: 602583054 to jest do wlasciciela bikepola i sie z nim ugadac bo to konkretny czlowiek a z ta wysylka to mysle ze robia tak ze dzwonisz do nich mowisz co i jak oni ci mowia ile mniej wiecej za wszystko ugadujecie szczegoly wysylasz ramke a potem za pobraniem ci odsylaja
pozdro
w mielcu spawalem ramke ale od nowa a mieszkam w mielcu i mam transport za darmo:)najlepiej zadzwonic na: 602583054 to jest do wlasciciela bikepola i sie z nim ugadac bo to konkretny czlowiek a z ta wysylka to mysle ze robia tak ze dzwonisz do nich mowisz co i jak oni ci mowia ile mniej wiecej za wszystko ugadujecie szczegoly wysylasz ramke a potem za pobraniem ci odsylaja
pozdro