warszawa-gdzie warto pojeżdzić???
warszawa-gdzie warto pojeżdzić???
witam! wybieram sie na dniach do wawy ale niestety nie znam tych bardziej 'pochowanych' miejscówek! co najwyżej to moge pojezdzic tam gdzie wiem gdzie cos znajde!! ale mam nadzieje ze miu doradziecie gdzie warto pojechac! chodzi mi o miejsca do trialu, dh, itp.???????????????????????????
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=258640
www.dirtjump.prv.pl - dział miejscówki...
-
- Kontakt:
no zalezy tez jak pojezdzic. jest skejtpark jutrzenka, stare miasto (tam mzona bikerow spotkac) ewemtualnie skarpy, brodno, cos na tarchominie, powsin (tam nie bylem ale slyszalem tylko). no i oczywiscie karowa :P
w sumie nie chce mi sie wymieniac tera wszystkiego, czesto jest taki pojedynczy dropik, jedne schodki.
hmm moze cie zainteresuje lub nie ale jest cos takiego jak tor motocrossowy na wale. ale na biku tam baardo trudno jest. no i derty na gloclawiu tera sobie przypomnialem.
hmm cos jeszcze - czerniak, northshore w radosci. jesli jeziorko wyschlo to mozna tam chyba smigac :D
w sumie nie chce mi sie wymieniac tera wszystkiego, czesto jest taki pojedynczy dropik, jedne schodki.
hmm moze cie zainteresuje lub nie ale jest cos takiego jak tor motocrossowy na wale. ale na biku tam baardo trudno jest. no i derty na gloclawiu tera sobie przypomnialem.
hmm cos jeszcze - czerniak, northshore w radosci. jesli jeziorko wyschlo to mozna tam chyba smigac :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt