jaki FS ??
jaki FS ??
SIEMKA...MAM PROBLEM CHCE SOBIE POSKŁADAĆ 2 ROWER I TO MA BYC ROWER DO DROPÓW I W GÓRY :) ZALEŻY MI ŻEBY ROWEREK NIEWAŻYŁ NP 30 KILO :) NO WIĘC JAKĄ RAMKE MI POLECACIE ? MOGE DAĆ MAX 5tys. prosze pisać bo zależy mi bardzo
-
- Kontakt:
Santa Cruz s8 + Avalanche - 230 skoku za 3500, niedlugo u mnie w domu.
Cortina DH8 Extreme za 5000 nowa z 6 wayem - to jest bardziej pod dh racing
Banshee Scream 5th 2004 3300
Mam tego mase...
Napisz na gg 2134324
Sancia jest poki co najlepsza, przede wszystkim ma super geo, mozna na niej latac i dropy i jechac w gory, nio i ma damper ktory zjada wszystko inne na rynku.
Cortina DH8 Extreme za 5000 nowa z 6 wayem - to jest bardziej pod dh racing
Banshee Scream 5th 2004 3300
Mam tego mase...
Napisz na gg 2134324
Sancia jest poki co najlepsza, przede wszystkim ma super geo, mozna na niej latac i dropy i jechac w gory, nio i ma damper ktory zjada wszystko inne na rynku.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=368922 co tj?? bullit + tyl z s8 czy mi sie tylko wydaje ;]
Ja ze swojej strony moge polecic banszii screama. Wielu osobom ta rama nie odpowiada... A Co do wagi- ciezko na niej zrobic rower, ktory bedzie ciezszy niz 25kg, z miare lekkimi czesciami bedzie to jakies 22kg. Rama za bardzo nie nadaje sie do typowego racing dh, ale dh dla przyjemnosci to bedzie w sam raz. Na dropy wyciaga sie ja dosyc latwo, ramka jest dosyc przemyslana i nie robi roznych niespodzianek z zawieszeniem, jest piekielnie sztywna bocznie.
Tyle ode mnie :)
Tyle ode mnie :)
I M H O
*chaparal trochu malo skoku, ale to zalezy jak jezdzisz, jak tylko w miare delikatne dh (bez kamieni wielkosci telewizorow :P ) to styknie
*bulit- J.W.
*V10 fajna ramka, ale troche drozsza niz 5k ( chyba ze uzywke), imho troche przekombinowana (nie lubie x nastu zawiasow:P)
*Demo J.W. z cena, ale co do dzialania to nie moge nic powiedziec...
*stinky- ramka ok, ale za 5 kola mozna cos lepszego znalezc
*RM- totalny brak stycznosci z ta firma :]
*chaparal trochu malo skoku, ale to zalezy jak jezdzisz, jak tylko w miare delikatne dh (bez kamieni wielkosci telewizorow :P ) to styknie
*bulit- J.W.
*V10 fajna ramka, ale troche drozsza niz 5k ( chyba ze uzywke), imho troche przekombinowana (nie lubie x nastu zawiasow:P)
*Demo J.W. z cena, ale co do dzialania to nie moge nic powiedziec...
*stinky- ramka ok, ale za 5 kola mozna cos lepszego znalezc
*RM- totalny brak stycznosci z ta firma :]