jaki FS ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W Tej S8 ktora sprzedaje jest avalanche... dla mnie to juz nie daje innym ramom szans.
Masz 230 skoku, totalny universal, bo ta ramka nadaje sie i na dh i na dropy
Obejrzyj sobie superheroes 1 i 2
Ramka jest mala - niska , bedzie dobra na twoj wzrost. Ma super geometrie, jest sztywna.
Sam damper kosztuje prawie tyle co ja krzycze za caly zestaw.
Stan jest super!
Masz 230 skoku, totalny universal, bo ta ramka nadaje sie i na dh i na dropy
Obejrzyj sobie superheroes 1 i 2
Ramka jest mala - niska , bedzie dobra na twoj wzrost. Ma super geometrie, jest sztywna.
Sam damper kosztuje prawie tyle co ja krzycze za caly zestaw.
Stan jest super!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jedyna rzecza do ktorej nie moge sie przyzwyczaic to wprowadzanie roweru. Przy jezdzie nie odczuwam zednego dyskomfortu. Rowerek wazy 23 kg :)Laczek pisze:kurde , wg. mnie to ciężkie będzie banshee , itp. A ten Avalanche ile waży ??
Może dla kogoś w jego wieku coś lżejszego potrzeba ?? Mój agang waży koło 17-18 kg i mam 14 lat , i się przyzwyczaiłem , ale już ponad 20 kg to troche sporo
-
- Kontakt:
jak rodziców stac na kupno 14-letniemu dziecku RAMY za 5k, to bedzie ich stac na zasponsorowanie prywatnej traski z wyciagiem etc, wiec problem wagi przy wprowadzaniu odpada...
ja bym brał demo gdyby tylko mnie było stac - zajebiste cudo, a jak nie to bullita. cudna rama, na polskie warunki wystarczajaca, a jezeli bedzie chciał pojechac po bułki bez ciągniecia za quadem to nie zabije go wagą...
albo tegoroczne vp free takowoz 5th elementem (5400 w Crazy Crank`u czy sie myle?)
ja bym brał demo gdyby tylko mnie było stac - zajebiste cudo, a jak nie to bullita. cudna rama, na polskie warunki wystarczajaca, a jezeli bedzie chciał pojechac po bułki bez ciągniecia za quadem to nie zabije go wagą...
albo tegoroczne vp free takowoz 5th elementem (5400 w Crazy Crank`u czy sie myle?)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Widze ze lubisz generalizowac. Nie wiem ale u nas w Sanoku wiekszosc prawdziwych bikerow nie daje po centrum ( nie liczac 1 pana na czerwonej v10 z 888rc hehe). Mowiac o prawdziwych bikerach nie mam tutaj na mysli 13 latkow ktorzy potrafia tylko wheelie i szpanuja nim ( jest czym nie ! ) na "miescie".
BTW byles kiedys w Sanoku i widziales kogos freelansujacego sie ? jesli nie to prosze nie wypisuj tutaj takich tez oka ?
BTW byles kiedys w Sanoku i widziales kogos freelansujacego sie ? jesli nie to prosze nie wypisuj tutaj takich tez oka ?
to nie było skierowane do nikogo konkretnego, ale prawda jest taka (przynajmniej w wawie, ale z tego co wiem to nie tylko), ze pewnie wiecej niz połowa nie uzywa roweru do skakania tylko do lansu... wystarczy zajzec na agrykole w wawie i porównac ilosc osób jezdzacych do tych siedzacych na ławce...
nie mówie ze jestem jakims wymiataczem, bo nie jezdze jakos wybitnie, ale jak wychodze na rower to po to zeby na nim jezdzic, a nie siedziec na ławce i komentowac jazde innych...
nie mówie ze jestem jakims wymiataczem, bo nie jezdze jakos wybitnie, ale jak wychodze na rower to po to zeby na nim jezdzic, a nie siedziec na ławce i komentowac jazde innych...