Ej no czad, wyglada na to, ze rowerek moze sie przydac i to w wielu aspektach zycia:) Nie tylko mozna na nim pojeździć i się pobawić, ale nawet w szkole może pomóc:) Jutro na technice(poj***** przedmiot) mam prezentacje o rowerkach:) podwyższy mi to przynajmnie ocenę, sam korzyści, starzy beda happy wiec dokończe rowerek, na dodatek niezla frajda cos prezentowac co sie kocha:)
he he u nas na technice też mieliśmy prezentacje. Niestety temat o rowerach był już zajęty, więc prezentowałem o snowboardzie, btw. zajebisty sport :)
W każdym razie takie prezentacje są fajne, bo nie trzeba się nic przygotowywać, jak się tym interesujesz to dostatecznie dużo wiesz.
no wlasnie biore tylko troche czesci, z pinkbike wydrukowalem zdjecia fajnych bikow i to wszystko, co wiecej potrzeba?? nic, bo wszystko w glowie siedzi:)
ja chciałem zrobić platat o rowerkach ale na angielski (: gościówa mnie wyśmiała, powiedziała po co komu plakat o rowerach przecież nic sie z tego nie nauczy.
no i zrobiłem jej funkcje językowe ( niestety pierwysz ptakat o funkcjach bardzo się pani nie spodobał )
dlatego drugi zrobiła mi siostra.