RedBull + vódka

bananOs
Kontakt:

RedBull + vódka

Post autor: bananOs »

No wlasnie probowal ktos takiego polaczenie ? Na puszcze napojow z tauryna pisze zeby nie mieszac z alkocholem, dlaczego ????? :>

aha jak znacie jakies inne ciekawe polaczenia to napiszcie (nie chodzi tu o polaczenie Goliata porzeczkowego z jablkowo-mietowym)
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

sranie w banie... spokojine mozna pic... poza tym bardzo dobre polaczenie - dobrze smakuje i jeszcze lepiej wchodzi :)
http://cosmos.pinkbike.com/
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

no właśnie mi koleś muwił że fajnie stuka w główke więc chyba wyprobuje to na następnej imprezce :))
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

No ja sobie z blue bolsem pomieszałem i jest git...Ale za to smak jakis taki dziwny był:DDD
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
chrosciel
Kontakt:

Heheheh ale nie mówie ze nie dobre było :DDD
chrosciel
Kontakt:

Heheheh ale nie mówie ze nie dobre było :DDD
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

Kopie nieziemsko ale w przyspieszonym tempie niszczy nery i watrobe. Po kilku takich drinkach w czasie jednej imprezki mozna skonczyc w szpitalu, tak wiec pijcie z umiarem. Red Bull to napoj ekstremalny ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

Oj kopie kopie:-) Na ostatniej imprezie wypiłem kilka takowych drinków (red bull+bols) no i było fajnie:] a co do tego czy niszczy wątrobe w przyspieszonym tępie to nie wiem, w każdym bądź razie ja mam sie dobrze (chyba:P)... Polecam jeśli ktoś ma "mocną głowę" a chce szybko złapać bardzo konkretną fazę:P
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

I tak browce najlepsze!!
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

no co wy gadacie:P nie klepie.. poki sie siedzi:P pamietam raz siekalismy dziecioly - redbull vodka i sprite, zakrywasz od gory reka i walisz w stol tak zeby sie spienilo ( nie zbijajac kielonka ) i jedziesz... wszytsko jest spoko dopoki.. nie chcesz wstac:P a czemu nie wolno mieszac. bo alkohol polaczony z tauryna jest bardzo ciezko rozkladalna przez nasz organizm... ale i tak wole siekac piwko :D w warszawie w blue city jest sklep Piwa Swiata czy jakos tak, mozna tam kupic piwko Starowiejskie 0.33 za 2,20 , bez konserwantow, nie pasteryzowane!! piwko jest.. cudowne!!:D:D:D pijesz i pijesz... i tak caly czas.. mozna wypic 20 i czlowiek nadal chce :D
www.hcfr.pl !!
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

miodowo lipowe :D a co do red bula z vódką to niewiem, jeszcze zamały jestem na takie napoje :D
www.pinkbike.com/photo/1927184
bananOs
Kontakt:

Post autor: bananOs »

hehe widze ze macie wiedze rownie fachowa jak na temat rowerow :)

a takie techniczne pytanie ile dolac wodki do objetosci jednej puszki redbulla tak zeby bylo do wypicia ? (puszka RB ma 250 ml)
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

jakto ile normalnei pol na pol czyli 250 na 250 :) i piescia w stol :P wstajesz robisz 5 krokow.. i jak nic sie niedziej to ejszcze raz :D (wtedy niewiem czy wstaniesz juz) :)
pasqd
Kontakt:

Bkillah - racja, najlepiej siedziec i pic;) Kiedys jak zobaczylismy w czasie ogniska, co sie stalo z kumplem ktory poszedl sie odlac (wzial i sie przewrocil:)) to uznalismy ze nie wstajemy i pijemy dalej. Wytrzymalismy najdluzej z calego ogniska, ale w koncu poleglismy (odlac trzeba sie kiedys pojsc;))
www.mushroomhead.prv.pl
Diamondback
Kontakt:

Post autor: Diamondback »

kiedys pracowalem jako barman i zdziwi was moze ale duzo osob uwielbia pic wode ognista z redbullem :)

znam goscia kamikaze co pije vode z aspiryna. Nie probowalem ale podobno strasznie czesze
pasqd
Kontakt:

To pewnie jakas nowa moda yuppies - skuc sie modnym napojem i opowiadac potem w pracy ;)

Ja pozostaje wierny piwom masci wszelakiej (Blue City Bkillah powiadasz?;)) a mocniejsze trunki to naprawde od swieta.
www.mushroomhead.prv.pl
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

wg mnie red-bull z wodka jest napojem zbawiennym.. doswiadczylem tego na wlasnej skorze..

w zeszlym roku podczas tych burz w lecie przebijalismy sie nasza micropolka w zaiscie ekspresowym tempie w strone wegorzewa. ze pizgalo niemalo to sami na jeziorze w 4 lodki walczylismy z zywiolem. zabawa pyszna ale po paru godzinach jak doplynelismy w koncu na miejsce bylismy tak skatowani ze kazdy kombinowal co zrobic zeby nie zasnac. po godzinie siedzenia nad jednym kuflem wygazowanego browaru kumpel przypomnial sobie o red-bullowym drinku. 2 razy zestaw 100 wodki+red-bull+lod skutecznie mnie obudzil i zabawa byla juz pyszna do bialego rana. od tego czasu stosuje takie zestawy startowe w przypadkach skrajnego zjebania i na mnie dziala rewelacyjnie. co do skutkow ubocznych nie stwierdzilem, zapewne gina w morzu innego wypitego alkoholu.
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

KURDE !!

http://info.onet.pl/937229,69,item.html

nie bedzie cwiartek :/
http://cosmos.pinkbike.com/
chrosciel
Kontakt:

Jak to nie bedzie cwiartki ?!?! Ja kuRwa strajkuje teraz!!!!
ODPOWIEDZ