Witam! Prosze mi powiedzieć co o tym rowerku myślicie http://img72.imageshack.us/my.php?image=obraz0693vw.jpg . Za 2500zł mam okazje kupic ten rower z kaskiem 661 i ochraniaczami 661 i koszulka foxa , Prosze mi pomoc niewiem czy go brać bo jest do enduro , a katowany nie był , kolesie ze sklepu rowerowego owiedzieli mi ze sie oplaca za tą kase z takim osprzętem . Prosze pomóżcie ...
jezeli masz zamiar na tym skakac (szczególnie jesli dopiero zaczynasz), a nie masz kasu na nastepna ramke w niedługim czasie, to nie kupuj...
jezeli serio kreci Cie dh/fr, to za te pieniadze kup sobie draga z jakims starym juniorem etc,
gwarantuje ze wytrzyma wiecej
tak sie sklada ze znam chlopa ktory na transalpie startowal w dh z dnmem volcano i rama wytrzymala 2lata...a potem pojawily sie rysy na spawie pod suportem..ja bym bral.za 2,5k to dobra oferta
nijak mi sie ten rower nie podoba. Poszukaj ktos chcial sprzedac na giledzie dokladnie za 3000 nowego gianta ac na 2005 rok. Mysle ze chociazby rama bedzie tutaj zdecydowanie lepszym wyborem a poza tym masz nowke sztuke. Ja bym sobie tego DC odpuscil juz bym wolal SPECA p3 - byl ostatnio na allegro wystawiony od 2,5 a 3,2 kup teraz. Model 2003 ale przesliczny
Ok nie bede sie klocil jesli wiesz ze Giant AC jest pod 2 polke robiony. jesli jest robiony geniuszu pod 2 polke to czemu za kazdym razem sprzedawany jest z 1 polka od 2002 roku ? Mialem AC 2003 + shiver SC i geo swietna. Ale ty oczywiscie wiesz wiecej .... N/C Kup sobie DC
słuchaj wiem bo siedziałem i wogole amortyzator przedni sie nie ugina :/ a w dc nie jest profesionalny osprzet suport truvativ gigapipe korba truvativ hussefelt 38 zembow przezutka deore napinacz deore rezte widac na zdjeciu
psss no sory ja wolalbym rower na lepszej ramie bo reszte zawsze mozna z czasem wymienic. Rozumiem ze wolalbys np Pointa + dj3 niz speca p3 + kiepski amor ... Ok twoja sprawa