Co to jest za rama? ^^ ^^
to nie jest mielecki wyrob,bo duncon nigdy w mielcu nie robil.najpierw myslalem ze to prototyp pita na 2003 rok,ale pionowe haki,brak haka przerzutki i regulowane piwoty pod vki spowodowaly ze zmienilem zdanie.w 2004 roku duncon kombinowal czy nie wprowadzic kilku nowych ramek-crosowki i chyba streetowki.skoncyzlio sie na prototypach.moze to jest wlasciwy trop?Skoro znasz wspolwlasciciela to sie go zapytaj :).Obaj powinni to pamietac,bo Rafal kupil udzialy w DC wlasnie w 2004 roku o ile sie nie myle..
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Wiec - dziekuje za liczny odezwe, ale czekam to nie znaczy ze nie czekam na wiecej....
Kamol - rama ogolnie jest bardzo krotka i zwrotna, wiec o to sie nie martwmy.
Krakus_dh - to nie jest wypowiedz sponosorowana, bo nie mam w tym zadnego interesu, to tylko moja wlasna ciekawosc
A co my sie bedziemy bawic w 2006 - przeciez to prototyp na rok 2057, a ja jestem betatesterem :D
Suntour - ja nie wiem czy w mielcu robia polaczenia CNC, tylnych widel z suportem, i pivotow 24` i 26. Wiem wiem, w mielcu robia ramy na wlasne zamowienie, ale nie jestem do tego pogladu jakos przekonany, gdyz nie ma innej opcji zeby ta rama nie byla z Krakowa i nie z Duncona
A teraz kulminacyjny punkt przedstawienia
CENA:
Moze nie ktorych bardzo zmartwie ta wypowiedzia ale rame dostalem za darmo - chyba to prezent "gratisowy" za zlozenie poprzedniego roweru prawie w calosci u nich i zostawienie tam sporej kupy kasy. A zeby ten prezent nie wyszedl za drogo to pewnie nie jest cos seryjnego...
Czekam na wiecej propozycji, i trafnych spostrzeń.
Kamol - rama ogolnie jest bardzo krotka i zwrotna, wiec o to sie nie martwmy.
Krakus_dh - to nie jest wypowiedz sponosorowana, bo nie mam w tym zadnego interesu, to tylko moja wlasna ciekawosc
A co my sie bedziemy bawic w 2006 - przeciez to prototyp na rok 2057, a ja jestem betatesterem :D
Suntour - ja nie wiem czy w mielcu robia polaczenia CNC, tylnych widel z suportem, i pivotow 24` i 26. Wiem wiem, w mielcu robia ramy na wlasne zamowienie, ale nie jestem do tego pogladu jakos przekonany, gdyz nie ma innej opcji zeby ta rama nie byla z Krakowa i nie z Duncona
A teraz kulminacyjny punkt przedstawienia
CENA:
Moze nie ktorych bardzo zmartwie ta wypowiedzia ale rame dostalem za darmo - chyba to prezent "gratisowy" za zlozenie poprzedniego roweru prawie w calosci u nich i zostawienie tam sporej kupy kasy. A zeby ten prezent nie wyszedl za drogo to pewnie nie jest cos seryjnego...
Czekam na wiecej propozycji, i trafnych spostrzeń.
-
- Kontakt: