monster+sztywniak
Banshee Morphine ale droga. Jak koniecznie musisz miec sztywniaka to dozbieraj parę złotych i łykasz Bitcha (jak w przyszłości już będziesz miał kaskę na fulla to przynajmniej nie będzie problemu ze sprzedażą Bitcha)
Dzisiaj widziałem typa w Warszawie na Prodigy z Monsterem. NIe wyglądało to aż tak źle...
P.S. A nie chciałbyś może sprzedąc tego swojegho Monstera? Jaki to jest rocznik? Nowy? Ja byłbym zainteresowany...!
Dzisiaj widziałem typa w Warszawie na Prodigy z Monsterem. NIe wyglądało to aż tak źle...
P.S. A nie chciałbyś może sprzedąc tego swojegho Monstera? Jaki to jest rocznik? Nowy? Ja byłbym zainteresowany...!
-
- Kontakt:
lol przez miesiąc czasu sie zastanawiałem i biore destroyera na specjalne zamówienie bo wyjdzie najtaniej, a po 1,5 roku kupuje fula bedzie ok. A na monsterze jezdze jak narazie w ramie wogóle nieprzeznaczonej do niego i chociaz kat jest do dupy to niezamienie monstera na nic innego. Jak się troche podpakuje to sie ma siłe go dzwigac i z dnia na dzien jezdzi sie coraz lzej pozdro 600
MateuszGDgihul czy wy kiedykolwiek widzieliscie monstera albo chociażby porównaliście swoje amory prz nim ?? jeżeli ktos juz kupił taki amor to ma niezniszczalny sprzęt. amor jest wart każdych pieniędzy ale im taniej tym lepiej więc wątpie że go sprzeda i kupi 66 lub cos innego.
Amor można uznawać za mitycznego a jego prace tak samo i napewno wyróżnia sie z tłumu na jego widok ludzie uciekają z chodnika ze schodów :D bo z pewnością myslą że motor jedzie.
Amor można uznawać za mitycznego a jego prace tak samo i napewno wyróżnia sie z tłumu na jego widok ludzie uciekają z chodnika ze schodów :D bo z pewnością myslą że motor jedzie.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
-
- Kontakt:
skoro to ma byc przesciowa rama to powinienes poszukac uzywanego fulla
w fullu zawsze mozesz regulowac kont głowki
zapewne boisz sie kupic ostro uzywanej ramy ale jak sam wspomniałes bedziesz na nniej jezdził do 1,5 roku wiec powina wytrzymac
czasami mozna kupic naprawde tanio nie kradziana rame bo np: ktos rozwalił os punktu obrotu wachacza , albo ktos kupił sobie nowa rame a stara lezy i zawala mu pokoj
prawdopodobienstwo pekniecia uzywki fula jest takie samo jak nowego sztywniaka z potworem
w fullu zawsze mozesz regulowac kont głowki
zapewne boisz sie kupic ostro uzywanej ramy ale jak sam wspomniałes bedziesz na nniej jezdził do 1,5 roku wiec powina wytrzymac
czasami mozna kupic naprawde tanio nie kradziana rame bo np: ktos rozwalił os punktu obrotu wachacza , albo ktos kupił sobie nowa rame a stara lezy i zawala mu pokoj
prawdopodobienstwo pekniecia uzywki fula jest takie samo jak nowego sztywniaka z potworem
http://www.s-cam.pl/
wysokość ramy nie ma wielkiego znaczeniamikael hm przymiezyłem jak by był kąt z monsterem w dm ds 3.0 to tak na oko z kąto miezem i poziomicą to 61-62 stopnie :/ troszke za mało może by nie ujebało głowki ale naprawde diko by się jeździło ale npp na super szybkich trasach napewno pięknie by się go prowadziło.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/