Przedłuzane marcoki na PB....
-
- Kontakt:
Przedłuzane marcoki na PB....
tak sie zastanawiam ....
po co ludzie ta robią i wrzucają foty na pinkbika przeciez to głupie jest :/
przegladam sobie foty to mnie normalnie szlag trafia ... np. dzis jakis shiver jest
boze..... czy to ma byc smieszne czy jak ??
a jak ktoś zaklada na forum temat czy to prawdziwe to juz wogóle n/c
niechce nikogo obrazic tym tematem ale chce poprostu wiedzieć PO CO TO ROBIĆ ??
pzdr
po co ludzie ta robią i wrzucają foty na pinkbika przeciez to głupie jest :/
przegladam sobie foty to mnie normalnie szlag trafia ... np. dzis jakis shiver jest
boze..... czy to ma byc smieszne czy jak ??
a jak ktoś zaklada na forum temat czy to prawdziwe to juz wogóle n/c
niechce nikogo obrazic tym tematem ale chce poprostu wiedzieć PO CO TO ROBIĆ ??
pzdr
-
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=657960
Mnie najbardziej dziwi fakt, iż ludzie podniecają się, ze zrobili super FOTOMONTAŻ a jest to 30 sekundowa zabawa w Paincie. Rozumiem zrobić jakiś fajny fotomontaż "z głową" który będzie przyciągał wzrok :) ale na widok takiego czegoś idzie się załamać :). Może dlatego się tak czepiam ponieważ sam lubię przerabiać fotki w PS ale moje fotomontaże są troszkę ambitniejsze :).
Podpisuje się pod pytaniem Kuby. "PO CO TO ROBIĆ?" ;).
Mnie najbardziej dziwi fakt, iż ludzie podniecają się, ze zrobili super FOTOMONTAŻ a jest to 30 sekundowa zabawa w Paincie. Rozumiem zrobić jakiś fajny fotomontaż "z głową" który będzie przyciągał wzrok :) ale na widok takiego czegoś idzie się załamać :). Może dlatego się tak czepiam ponieważ sam lubię przerabiać fotki w PS ale moje fotomontaże są troszkę ambitniejsze :).
Podpisuje się pod pytaniem Kuby. "PO CO TO ROBIĆ?" ;).
www.PJFR.pl
kyrys -> nic, tylko pozazdrościć.. :)
..bez sensu, zwłaszcza, że ten Shiver jest wyższy od SuperMonstera.. :|
niech sobie samochody poprzerabiają w Photoshopie albo Paincie.. z oryginalnego zdjęcia samochodu, do wizji tego samochodu po przeróbkach - gdzieś miałem to forum samochodowe - jest tam nawet specjalny dział, gdzie prezentuje sie własne prace nad zdjęciami..
więc nie popieram akcji "przedłużane Marcoki" :]
PzDr
..bez sensu, zwłaszcza, że ten Shiver jest wyższy od SuperMonstera.. :|
niech sobie samochody poprzerabiają w Photoshopie albo Paincie.. z oryginalnego zdjęcia samochodu, do wizji tego samochodu po przeróbkach - gdzieś miałem to forum samochodowe - jest tam nawet specjalny dział, gdzie prezentuje sie własne prace nad zdjęciami..
więc nie popieram akcji "przedłużane Marcoki" :]
PzDr
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]