nie wiem czemu ale mi gra nie chce działać:[
jak właczam przez config to wyskakuje ze nie ma płyty a jak przez mtx.exe to kursor na chwile znika pozniej sie pojawia i pisze czy wysłać raport o błędasz:/ (cracka oczywiście skopiowałem)
POMOCY!!!!!
Jak wyprecic backflipa i inne fajne triki podajcie kombinacje klawiszy albo linka do jakiejs strony. A jak ktos moze to niech wrzuci na fte sejwy takie gdzie jest odblokowana arena do freestailu.
Sory ze sie tak wyraze ale ja pierdole !!! Savy ???
Przechodzcie sami a nie jak jacys cheaterzy !!! :D mowie na serio. ..
co to za zabawa ze kurwa wgrasz save i wowww mam freestyle ...sami przechodzcie gre ...
Jesli inni przeszli to sami probujcie byc od nich lepsi !!!
pozdr
gra spox choc nie latwa ... ja tam zasuwam w wyscigach chociaz ciezko sie robi a dzieki za rade z backflipem musze sprobowac bo mimo pokazowki mialem problemy :( najfajniej i tak sie na wheelie pomyka crossem :D
ej no bo ja w koncu sicgnelem to nagralem na lpytke a tu przy instalacjii bladjakis :(((( zaraz sie chyba pierdykne nomalnie :( piatek mamy a ja sobie nawet nie pogram :((( jak by ktos byl chetny zeby mi to na gg wytlumaczyc to byl bym wdzieczny.. 3379001
G:\win\program files\Aspyr\MTX\Game\data\pre\prodroneZpre plik sie nazywa o kory instalacja sie pluje czy mogl by mi go ktos na maila wyslac ? prosze !! moj mail to pbmx@wp.pl z gory dzieki temu kto wysle :*
alez się wkurwiłem :[ zostawiłem zeby zsysało gre przez całą noc rano zachodze patrze ze zostało 4 min do okońca ściągania i na środku ostrzezenie od nesotrady że połączenie zostało przerwane !! normalnie załamać się mozna ;(