Zielony Bullit

STone
Kontakt:

Post autor: STone »

Czego tu zazdroscic ? za te pieniadze mozna sobie o wiele lepszy rower zlorzyc. Chodzi mi o pisanie o samym sobie z innego nicka i pierdolenie takich bzdur jakim to sie nie jest. Czlowieku troche samokrytyki
Franz
Kontakt:

Post autor: Franz »

Nie wiem o co chodzi na tym forum, ale to jakieś śmieszne nieporozumienie!!! Franz to ja, a Tomac to Tomac, a że nie wiecie kto to jest stalmacher to wasz problem!!!
FR ponad wszystko.
Franz
Kontakt:

Mastiffie z twojej chorej zazdrości kombinujesz jakieś chore rzeczy na kompie i próbujesz oczerniać ludzi!!! Nie tędy droga. I nie wiem na jakiej podstawie twierdzicie że ja to Tomac - buhahahahahahaha!!!!!!!
FR ponad wszystko.
Franz
Kontakt:

Re: ...

[quote="FutureBreeze"]Wy chyba macie problemy... Ze koles ma kase na rowerek o ktorym wy marzycie to jest pozerem??
Mialbym duzo kasy to byl latal na sprzecie moich marzen ktory pewnie kosztowalby ze 20 tys i tylko przez to bylbym pozerem ??
Dla mnie pozerem moze byc koles na dragstarze , poincie czy innym tanim co nie znaczy ze zlym sprzecie jesli jezdzi wiecej niz gada.
To ze ktos ma sprzet' ktory zajebiscie jezdzi i ktory sprawia o wiele wieksza przyjemnosc z jazdy i jest wytrzymaly i bezpieczny, jest tylko dlatego pozerem ?? bo wy takiego nie macie a chcielibyscie miec ?? Pomijajac fakt ze koles napewno jezdzi co widac.[/quote]

Dokładnie, FutureBreeze, w tym leży cały problem!!! Masz 100% racji!!!
FR ponad wszystko.
Franz
Kontakt:

Poza tym odnoszę wrażenie, że większość tutejszych forumowiczów to jakieś zakompleksione dzieci... Pewnie mamusia nie chciała dać na rowerek i teraz w akcie desperacji wyładowują swą złość na forum... hahahaha - jesteście śmieszni co niektórzy!!!
FR ponad wszystko.
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

wiesz co to ty zalosny jestes :/ jaki cep :| kurwa pozer jak nic :/
troyo
Kontakt:

nie no moze nie pozer ale i tak jestes jakis poryty :|
Rozi
Kontakt:

Post autor: Rozi »

mimo tego iz nie jezdze dobrze jak ten Tomac czy cos to jakbym mial kaske to tez bym sobie kupil taki sprzet !!
taki sprzecik to jest poczucie bezpieczenstwa...wiadomo takze ze na takim sie o wiele lepiej jeździ

jak narazie sie musze uczyc to moze sie kiedys takiego sprzeta dorobie :)
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Kazdy jezdzi jak chce. Nawet jezeli nie jest to jakis wielki hc to co z tego?
Ja bym wolal jezdzic na np. karpielu. Bylbym wtedy pozerem? Poszukajcie dawnego topika o pozerstwie bo zaczynaja wam sie pojecia mylic. Ale to podszywanie - jezeli slusznie podejrzewacie - to juz inna sprawa... po kiego wala to robic? obciach i juz.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
michal_rz
Kontakt:

Post autor: michal_rz »

STone a co, wiesz ile on dal za ten rower ze zlozylbys lepszy za ta kase? :|
niezle tu niektorzy kombinuja... a wiecie co? bo moze to ja jestem Franz? albo Tomac? sprawdzcie gg na wszelki wypadek bo moge z was beke robic!

POPROSTU NIEKTORYM SIE POPIERDOLILO W GLOWACH!!!!!!!!!!!!
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
troyo
Kontakt:

e no bez przesady kolo ewidentnie lecie w ***** i tyle , 2 takich samych numerow gg nie ma :/ a przypadek to nie jest na pewno :|
troyo
Kontakt:

poza tyme tu juz nie chodzi jak koles jezdzi tylko co wlasnie zrobil :]
STone
Kontakt:

Post autor: STone »

michal_rz - wali mnie to na czym jezdzi ten typ i jak narazie to ty sprowadzasz wszystko do zazdrosci ale sam boisz sie to powiedziec, wiec nie pitol za mnie ze komus zazdroszcze bo nikomu i niczego na swiece nie zazdroszcze i ciesze sie z tego co mam
Franz
Kontakt:

Wyloozujcie!!! hyhy!!!
FR ponad wszystko.
michal_rz
Kontakt:

Post autor: michal_rz »

hehehe
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
mastiff
Kontakt: