Znowu kur.wa dresiarze !

dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

jeden lek .. komora :/
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
gutek281
Kontakt:

Post autor: gutek281 »

Znam cie Derek i spoko z ciebei typ ale sie nei dziw ze spierdolili jak z dziećmi jeździsz....jesli z bikerami to nie bedzie takich problemów (np LEWY) i wogoel trsozki zjebałes sparwe wy na rowerach oni na piecvhet trza było spierdalać i nic by nie było....ale chyba cos zaczołes gadac do nich bo aj znam wiekszosc tych typkow i oni nie zaczepiaja raczej (jak sie nie nacpaja albo napiją :P)...ogolnie to u nas spokojnie ejst jak np czytam co sie dzieje w innych miastach....ale ogolnie wspolczucie i niech zeby wszytsko wroca do dawnej formy :) pozdro
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

wspólczuje:(
Mateo666
Kontakt:

Post autor: Mateo666 »

Ja ostatnio miałem przypał na półmetku, o 4 nad ranem odprowadzałem qmpele i w drodze powrotnej 3 dresów mnie dojechało na przystanku, Prawie mnie mieli, ale cudem udało mi się spierdolić, skończyło się tylko na rozerwanej kurtce. Po 15 minutach pofatygowałem sie tam z qmplami i kolesie dostali solidny wpierdol :D To są prawdziwi qmple, o nic ich nie musiałem prosić, jede drech stracił kilka żebów.
Ale nie wszyscy mają takie szczęście jak ja...
Pzdr
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=641699
Yacob-DH
Kontakt:

Post autor: Yacob-DH »

hym derek nie masz zębów to sobie złote wstawisz <lol2> ale tak nie trzeba sie śmiac to każdemu może sie przydarzyc

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=657343
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

GÓRNIK master chodzilo o to ze on powie ze ma komórke w plecaku i ją juz wyjmuje :) a tu psikus :) zamiast telefonu topór, ciekawe co by zrobili..
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

hmm no lipa :( szkoda ze sie nie udalo uciec ja juz lookam gdzie popadnie ... ale sam sie pakuje w dzielnie kiepskie nieraz ,,, igram z losem :( nieraz sie ktos zabural ogolnie mlode dreski nie szanuja rowerzystow kazdy kurwa sie krzywi bo gosc na rowerze jedzie , kierowcy tez w morde mac. ... plugawy kraj szkoda ze nie ma band kiboli rowerowcow to by sie nauczyla polska szanowac ... i tak jedno pewne : zawsze mocni w grupie cwele sa ... a sam to juz musi byc naprawde kozak zeby furac w pojedynke ... wspolczuje braku zebow ... i ciesze sie zes rower zatrzymal ... kiedys kumpla napadli to sie oplotl rekoma i nogami wokol ramy zamknal oczy i niestety go skopali byl sam ... ich kilku kopali dlugo ale nie puscil i ma rower i duzo blizn ... no nie ma wała ja chce kare smierci ****** UNIA itd humanitarnosc juz bym w tym kraju zrobil porzadek tak bym karal ze nikt by nie kradl nie ma co ... lapy urznal w pizduu ... ale sie wkur... na sam wieczor
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nio powod do bulwersu jest ;/

Bardzo mi przykro z powodu zebow, nie wyobrazam sobie qrwa zeby mi drugi czlowiek swiadomie zeby wybil. Za takie cos juz powinna byc kara smierci... Moi rodzice nigdy sie nie mieszaja w moje sprawy, ale starszy powiedzial kiedys, ze jak ktos sproboje mi ten rower zabrac i zrobi przy tym krzywde, to on znajdzie i zabije... I tego tez sie boje, bo znam go doskonale i wiem ze tak zrobi :( I oczywiscie on pojdzie siedziec... CHORE!

Generalnie szukanie zemsty jest tutaj trudne, mozna rozbujac wieczna wojne, a oni niczego sie nie boja, chyba nawet smierci. Nie maja nic do stracenia ;/ Mimo to wzialbym powazna grupe przyjaciol, kosy w lapy i na poszukiwania. Znajdziecie to dziurawic skurwysynow i spierdalac. Nic wam nie udowodnia. W (p!)olsce mozna zabic kolege toporem za nieoddany na czas cd, pocwiartowac i wrzucic do kanalu i dostac zawiasy albo poprawczak - lol! ( nie uwazam ze to zabawne, tylko smieszy mnie takie prawo - przyklad autentyk )

" i wogoel trsozki zjebałes sparwe wy na rowerach oni na piecvhet trza było spierdalać i nic by nie było...."

To takie pierdolenie. Ja ci na rowerze nie uciekne. Moze jak juz sie rozbujam to jakos jade, ale zanim sie rozpedze to mnie dorwiesz bez problemu. Co innego jak grupa stoi przede mna, jak ktos wpadnie pod moj rower to ma przejebane, nie raz juz probowali buta sprzedac czy zrzucic i na ogol konczylo sie na potraceniu z duza dawka bolu.

A na koniec - nazwa tematu powinna brzmiec - JAK TU KURWA ZYC NA TYM ŚWIECIE :(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
bambus
Kontakt:

Post autor: bambus »

szkoda zebow,ale przynajmniej rowa nie zabrali
MaxDamageDAojej naprawde mi cie szkoda...tylko nie mow tacie bo mnie jeszcze dojedzie i zabije.....CHORE! buhahahahha
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

morda nie szklanka......szacuneczek za "opór wobec wroga".
Nie można sie dawać !! Jak macie szanse to napierdalać. I choojj z nimi że "reprezentują biede...", walic w ryj i w nogi. Nie wasza wina że ich matka patelnią biła przez całe zycie......jak od was dostaną jeszcz raz to sie im nic nie stanie.....morze sie im naucza że to nie łatwy kawałek chleba.

Może by tak napierdalać ża każdym razem. Nauczyli by sie że bikerów trudno okraśc bo to "....popierdoleni szaleńcy..."
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

bambus :D
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
MaxDamageDA
Kontakt:

szkoda zebow,ale przynajmniej rowa nie zabrali
MaxDamageDAojej naprawde mi cie szkoda...tylko nie mow tacie bo mnie jeszcze dojedzie i zabije.....CHORE! buhahahahha

Ale masz rozumowanie. Szkoda ci mnie bo mam rodzicow ktorych cos obchodze? Nie chodzi o to ze mam tatusia obronce...

Nie rozumiesz przeslania? Jak ja bede mial dziecko i ktos mu krzywde zrobi to zatluke skurwysyna. Rozumiesz? Jak ty bedziesz je miec, to zobaczysz jak bedziesz sie o nie martwil ze swiadomoscia tego jaki swiat jest teraz ******** ;/
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Lol, a jakby Ciebie bambus najebał ktoś to co, cieszył byś się jakby Twój stary miał to w dupie? Jakby nic nie zrobił a synek w szpitalu leżał?? Max moze trochę przesadził, że zabije, ale ojciec jest od tego żeby bronić swoich dzicie i logiczne, zę powinien komuś kto je krzywdzi spuścić solidny wpierdol...ja może ze swoją siostrą się najlepiej nie dogaduje, ale jakby zaszłą taka sytuacja z nią jak u niej w klasie (jedna dziewczyna przyszla po drugą, żeby się z nią pogodzić i jak wyszły na dwór to spuściłą jej taki wpirdol, ze tamta tydzień w szpitalu leżała a ta co ją wyciągnęła jeszcze się chwaliła jak ją kopała) to chyba bym zajebał, niezależnie od tego czy to chłopak czy dziewczyna i ile ma lat....kumple zawsze pomogą :/ Powiem jeszcze, że moja siostra jest w drugiej gimnazjum, czujecie jaki to bajzel? :/ Normalni ludzie muszą terroryzpwać takie ścierwa, bo inaczej będzie odwrotnie :/
http://dhcyc.pinkbike.com
Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

a słuchajcie tez miałęm duzo sytuacji ze chcieli mi zajebac rower stałem pod takimi schodzami ruchomymi i 2 kolesi stało ijedna manowka a ja wogole z tyłu powietrza nie miałem i zapierdalałem cyba wiece jak zuca jak jestes bez powietrza ?! i tak zaperdalałem ile sił w nogach . A propo ktoś jadąc na rowerze kopnoł jakiegos dresa lub pociągnoł kołem mu w noge no np. jak jedziesz i stoja i nie masz odwrotu to co robicie wystawiacie nogi i kopiecie ?? . Rada dla wszystkich lepiej kupic jakis gaz lub **** wie co i psiknąc im w oczy albo cos w tym stylu lepiej miec niz pozniej stracic swoj ukochany rower !!!!!
www.bikes-shop.pl
bambus
Kontakt:

MaxDamageDAnaprawde...twoje przesłanie jest tak głębokie jak kałuża u pana Romka za domem.
dhcycno....w sam raz jestes na bicie dziewczyn...no a jak nie dasz rady to kumple zawsze pomoga....
MaxDamageDA
Kontakt:

Bosz, wspolczuje twojemu dziecku ;/
bambus
Kontakt:

a ja twojemu ojcu....
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

lol
http://dhcyc.pinkbike.com
BigRomek
Kontakt:

Post autor: BigRomek »

wiecie co? ja mieszkam w nie duzym miasteczku na wschodzie Polski. Mowicie "wpierdolic i po sprawie" zeby czasem! Tu jest tak ze tak czy inaczej nie masz wyboru i z kolesiem(i jego kolegami) sie predzej czy pozniej spotkasz.. Jest tez tak ze nie zawsze jest sie w gropie(ja naprzyklad musze sam okolo 1km wracac sam bo mieszkam na przedamiesciu) i nie masz szans z dresikami.. :/ Faktem jest tez ze nie wszyscu umieja sie bic(na przyklad ja) i choc niby to jest takie proste "sprzedac komus strzala w ryj" to nie potrofie tego zrobic:/ jedyne akcje jak sie bije to jest jak calym teamem sie lejemy i ktos nas zaczepi.. Ale potem wracasz ze szkoly, spotykasz takich co wczesniej ich lales i... Dla mnie to wszystko nie jest takie proste:/
SPRZEDAM NAPINACZE DO STREETLEGALA => PRZEJSCIOWKA 14/10
BFR- Big Fat Romek
ODPOWIEDZ