no proste :Ds-mario pisze:uwazam ze spece sa najlepsze
SC BULLIT czy SPECIALIZED BIG HIT
-
- Kontakt:
Big Hit expert 2004 zbieram na ta ramkę, jeździęłm na niej troszke w górach i jest zajebista spec wymiata, nie wiem jak sc bo nie miałem okazjii na niej jeździć, ale jak mówiciemże wiotka i wogóle mi wygląda na bardziej enduro niż takie fr. Big hit zdecydowanie.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
O ludzie. Bullit to enduro??? To w takim razie maluch to najwiekszy samochod... Predzej big hit to enduro. Podejrzewam ze monster zalozony do big hita szybko poradzilby sobie z ta rama. Ala skad PawianBiker moze wiedziec jak obstawiam ze jezdzi ze 2 lata max i nie pamieta krankedow i tego co ludzie na nim robili (pewnie leci na wybajerzony wyglad 4 zawiasow). Zdecydowanie to nie enduro tylko najczystszy freeride ktory wielu ludziom kojarzy sie wlasnie z duzymi skokami i dropami.
SCBMSTHP.PJBDJIHA
Bierz Bullita - To jest naprawde bardzo Uniwersalna Ramka, jeżeli chcesz to mozesz z niego zrobić chama do jazdy w dół albo zajebistą freeridowke np. z 66. Ktos wcześniej już napisał, ze mozna nim spokojnie przejechać wiele kilometrow i jeszcze poskakać na hopach i wrócic - to nieskażona prawda!!! No i piąty z tyłu, żadnego bujania podczas normalnej jazdy. Na tej ramce naprawde mozna robić ogromne skoki jak i zapodawać ostro w DH. Dobrze się zastanów.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
-
- Kontakt:
"ej niewiecie czy to prawde ze w bh z 2004r trzeba zaplatac kolo w ramie bo cos tam w nim tak jest bo taki koles mi tak mowil "
... ale zdanie ;asd
Bih hit i tylko big hit, co wy macie z tym bujaniem ;/ Rama ma bujac, to jest full qrwa ;/
I przestancie z tym dojezdzaniem, ja dojade prawie wszedzie i nie placze, chociaz u mnie tyl nie buja ;]
... ale zdanie ;asd
Bih hit i tylko big hit, co wy macie z tym bujaniem ;/ Rama ma bujac, to jest full qrwa ;/
I przestancie z tym dojezdzaniem, ja dojade prawie wszedzie i nie placze, chociaz u mnie tyl nie buja ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
ja mysle nad kupnem big hita comp(nowego) z 2004 ale tam jest dj 150 mm wiec bede musial zminic amora jak myslicie 888vf by sie nadal?? bo kaski tez za duzo nie bede mial ( a mialem miec ehhh)i co ewentualnie by trzeba w nim wymienic???
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
Bullit, ja już się wcześniej na temat Bullita wypowiadałem, BH mi nie robi wlasnie dlatego że ma małe kółko i chu**** dumper.
Bullit od rdugiej połowy 2003 roku ma w przednim trójkącie gusset zapewniający lepszą wytrzymalość przy amorze z 200mm skoku.
Poza tym do Bullita można wstawic amora praktycznie od 130mm do 200mm skoku więc przy ewentualnych planach zmiany stylu jazdy (jak to brzmi :) wystarczy wymienić amor (ja np. mialem Bombera Z1 kiedy jeszcze miałem Bullita a potem wymieniłem go bezproblemowo na Juniora).
Eee... nie gadaj takich głupot bo chyba nikt w Polsce nie robi 360 na dropie (a przynajmniej nie takiego jak darren) więc to nie jest żaden argument.
s-mario, a jeździłeś kiedys na Bullicie??? Przejedź się, zapewniam że nie jest taki zly jak o nim mówisz :)
Bullit od rdugiej połowy 2003 roku ma w przednim trójkącie gusset zapewniający lepszą wytrzymalość przy amorze z 200mm skoku.
Poza tym do Bullita można wstawic amora praktycznie od 130mm do 200mm skoku więc przy ewentualnych planach zmiany stylu jazdy (jak to brzmi :) wystarczy wymienić amor (ja np. mialem Bombera Z1 kiedy jeszcze miałem Bullita a potem wymieniłem go bezproblemowo na Juniora).
Eee... nie gadaj takich głupot bo chyba nikt w Polsce nie robi 360 na dropie (a przynajmniej nie takiego jak darren) więc to nie jest żaden argument.
s-mario, a jeździłeś kiedys na Bullicie??? Przejedź się, zapewniam że nie jest taki zly jak o nim mówisz :)
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...