witam mam taki maly pomysl otoz moja mama umie szyc :P i mogla by robic oslony na ramy (tylne widelki oslonka przed obiciami lancucha) mi uszyla takie cos kupilem tylko czerwony rzep i mialem czarna rozciagliwa gumke i wyglada to spox a przede wszstkim chroni lakier , mam pytanie czy ktos z was chcialby takie cos? nie mowie juz ze bede to sprzedawal ale chce uzbierac glosy i wtedy bede wiedzial czy to wypali koszt bedzie okolo 10zl :D ale orginalne np lizardskins kosztuja po 29 i 39 zl takze roznica w cenie jest tylko ze one sa z neoprenu ale material by sie wykombinowalo jakos a ta gumka co ja mam w biku jest niezniszczalna nic sie nie zdziera i wogole no wiec kto z was by byl takim czyms zainteresowany ?oddawajcie glosy
no a dzis pokombinuje zeby mi matka uszyla pokrowiec moro na siodelko :Djesli znajde moja stara koszulke :/
hehehheh czy ja wiem czy lepsze , miałęm kiedyś z jakiegoś materiału to i tak mi łancuch po kilkudziesięciu uderzeniach zrypał lakier , teraz to to może uderzać milion razy i nie ma , i jaki oryginalny , heheheh
ee ja widzialem za 16 zl oslonke z authora na allegro mysle ze ponizej 15 zl sie nie da kupic takich chyba ze wy gdzies znajdziecie to napiszcie :) ale szczerze mowiac to kilku chetnych na takie cos mam ze znajomych tylko 10 zl im zal moze spuszcze cene ale musze miec jakis przynajmiej maly zysk a co do tych oslon na golenie to bylo by mozliwe takie cos
Ja sobie obwinełem taśmą gumową (takie coś jak taśma biurowa tylko że z gumy) zakłada sie o 5 minut dłużej niż opone ale po tygodniu jazdy (jak sie już guma ze sobą sklei i wszystkie reakcje chemiczne zajdą :P ) trzyma sie fest mocno i nie ma mowy o jakim kolwiek obdrapaniu
Wiesz, oryginalna osłona Authora tez kosztuje 10 złotych ale nieszkodzi. Pomysł spoko, trzeba sobie radzic... sam cos musze skombinowac na linki bo mam je u gory ramy i nie chce sobie obedrzec ale juz prawie mam patent. . .
Zdaje sobie sprawe ze to troche roboty takie cos zrobić, no ale za taka cene to wątpie żeby ktoś to kupił.
Ja jestem zwolennikiem opony jako ochraniacza na łańcuch.