dhcyc pisze:Fajnie, ale wolę poczekać na piękniusią wersje 2 CD, niż jeden plik 6xx mb :/ Jakość niebędzie raczej zadowalająca i mb z limitu mi szkoda :P
?? to jest film bez dodatku prawdopodobnie i jakość będzie taka sama jak na 2CD - gdzie jedna płyta będzie filmem a drugia dodatkiem. Szkoda tylko, że dosyć wolno idzie.
Czy ktoś wie jak wymieniać się slotami w eMule 1.1d? bo to nie jest tak samo jak w 0.46 i podobnych...
taka prośba - wszyscy którzy pobierają - ustawcie max. upload i priorytet dla udostępniania na "RELEASE" ( na górze - opcja "pliki", prawym klawiszem na NWD6, priorytet => release ) wszyscy szybciej będziemy dzięki temu ściągać :)
Spoko od 20 mam szybsze lacze to wrzuce powinno przejsc przez noc chyba ze podskocze do kogos kto ma lepsze lacze. Tak czy siak jutro bedzie mozna juz od rana zasysac.
wiec tak zamowilem ndw 6 na dvd i niewiem kiedy przyjdzie ale bedzie pewnie jakos juz w tygodniu . i moge wysylac wam poczta za pobraniem cena to 12 zlotych + przesylka z dodatkami niewiem na ilu to cd bedzie moze 3cd( musze zobaczyc ile to zajmuje) a co do tego czy wrzuce to wam powiem ze nie wrzuce bo nie umiem, poniewaz probowlem wejsc kiedys na ftp freeridersow przez total commandera i mi sie cos zjebalo! jak ktos chce to nwd 6 to pisac swoje dane na maila i jak tylko przyjdzie mi film to porozsyłam.
extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra extra
i wogole super :)
Dokonam wszelkich staran zeby umiescic to przez noc. Jestem przeciwny czerpaniu zyskow z takich akcji. Ja rozumiem CENA PLYTY + PRZESYLKA ale nie 12 zl. Rownie dobrze tez moglbym podac numer konta na ktore mielibyscie wplacic po 5 zl i po zebraniu 100 zl wrzuce na serwer. TOTALNY IDIOTYZM
Wystarczy ze kazdy z nas placi za dostep za internetu. To tak jakbym kupil plyte audio i chcial ja komus wcisnac kopie podczas gdy z netu mozna sciagnac wszystkie utwory.