kolejna maszyna powalajaca na kolana
-
- Kontakt:
kolejna maszyna powalajaca na kolana
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72082090 ... skad ludzie takie pomysly biora nie mowiac juz o cenie ... a opis hehe ... luzy na sterach od hamowania przednim hamulcem ktorego nie ma
Re: kolejna maszyna powalajaca na kolana
W aukcji jest napisane wyraźnie, ze rower posiada przedni hamulec ... "hamulec przód : tektro (niedawno kupione, są założone)".maverick-g pisze:a opis hehe ... luzy na sterach od hamowania przednim hamulcem ktorego nie ma
www.PJFR.pl
-
- Kontakt:
Ej nie wiem o co wam chodzi chlopaki, koles mial pomysl cos zrobil(inna rzecz ze to co zrobil to niezle gowno wyszlo) i ogolnie wlozyl w to duzo pracy. Szczegolnie zaintrygowal mnie pomysl zalozenia z tylu najciezszej mozliwej opony i jezdzenia na tym biku XC. Ale dotarlem do sedna sprawy teraz. To jest bike nowej generacji. na specjalne hopy.ladowanie 5m na lewno od wybicia i musisz trafic w odpowiedni wiatr zeby cie znioslo. to dopiero jest hartkor. jak mi sie bedzie chcialo to moze sie do niego przejede ipowiem wam cos wiecej o tym ,,wynalazku,,
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
rower-latawiec.... lecisz i cie zwiewa...:D ale bez obrazy wolałbym zjesc 1200 zł a za 200 kupic sobie makrokesza..... 1400..... hehe dobry patent a kosztowało go to z 350..... i to maxymalnie 400 tragedia.... mogł sobie jeszcze jeb,nac naklejke jak na maluchach demoin szybkosci.... albo no bas no fun....
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..