intense m3 vs santa cruz v10
intense m3 vs santa cruz v10
WITAM
PROSZE O POROWNANIE TYCH RAM POD WZGLEDEM DH RANCING CZYLI SCIGANIA SIE ., INTERESUJE MNEI WAGA, SKRETNOSC, PRACA ZAWIESZENIA. JESLI KTOS SMIGAL NA TYCH RAMACH PROSZE O JAKIEKOLWIEK INFO , WYMIENIAJCIE WADY CZY ZALETY. CHCIALBYM DOWIEDZIEC SIE WSZYSTKIEGO O TYCH RAMACH. PONIEAZ MUSZE WYBRAC COS Z TEGO .
DZIEX ZA PORADY WSZYTSKICH
pozdrower
PROSZE O POROWNANIE TYCH RAM POD WZGLEDEM DH RANCING CZYLI SCIGANIA SIE ., INTERESUJE MNEI WAGA, SKRETNOSC, PRACA ZAWIESZENIA. JESLI KTOS SMIGAL NA TYCH RAMACH PROSZE O JAKIEKOLWIEK INFO , WYMIENIAJCIE WADY CZY ZALETY. CHCIALBYM DOWIEDZIEC SIE WSZYSTKIEGO O TYCH RAMACH. PONIEAZ MUSZE WYBRAC COS Z TEGO .
DZIEX ZA PORADY WSZYTSKICH
pozdrower
JOHNNY_DHmogę jedynie opisać v10 z 2003r.(chyba bo pewien nie jestem). Rame można uznac za szczyt technologii zawieszeniowej na ówczesne czasy a nawet do teraz świetnie działa. nic nie buja nawet przypodjazdach pedałując na stojąco rama się nie ugina a na hopkach radze mieć duużą prędkośc inaczej rama je połknie. wkońcu ma te 250 skoku.
z tego co porównywałem rocznik 05z tym opisywanym przezemnie to konstrukcja wachacza i wszystkich 6 zawiasów nie różni się niczym większym na oko więc z pewnością działa bardzo podobni jak nie tak samo.
z tego co porównywałem rocznik 05z tym opisywanym przezemnie to konstrukcja wachacza i wszystkich 6 zawiasów nie różni się niczym większym na oko więc z pewnością działa bardzo podobni jak nie tak samo.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
-
- moderator
- Kontakt:
jak dla mnie Santa v10 2005 strasznie zmula, ani troche mi sie jej praca nie podoba...jakby chciala ladnie wybierac a nie mogla...i to nie byla kwestia ustawienia dampera bo jezdzilem na wiecej niz 1 i kazda pracowala rownie kiepawo...
A Intense m3 z tego co widze ma ten sam system zawiechy wiec lepszy nie bedzie...
A Intense m3 z tego co widze ma ten sam system zawiechy wiec lepszy nie bedzie...