Zima idzie ludzie juz nie jeżdża :/
-
- Kontakt:
na rower sie wychodzi zeby jezdzic, a nie gadac :P
Ja tam zima jeżdże raczej na dluzsze wycieczki, spokojnie, powoli, tak zeby mi kondycja nie spadla przez zime a i dotlenic sie mozna, wiadomo ze zima sie tak nie posmiga jak latem ale lepsze to niz nic.
Poza tym u nas w zeszlym roku snieg zaczal padac 2 dni przed swietami wiec praktycznie ponad pol kalendarzowej zimy mozna bylo przejezdzić :D
I nawet nie padalo, wialo jak cholera ale deszczu nie bylo :D
Ja tam zima jeżdże raczej na dluzsze wycieczki, spokojnie, powoli, tak zeby mi kondycja nie spadla przez zime a i dotlenic sie mozna, wiadomo ze zima sie tak nie posmiga jak latem ale lepsze to niz nic.
Poza tym u nas w zeszlym roku snieg zaczal padac 2 dni przed swietami wiec praktycznie ponad pol kalendarzowej zimy mozna bylo przejezdzić :D
I nawet nie padalo, wialo jak cholera ale deszczu nie bylo :D
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
problemowy z ciebie czlowiek :/ a niepomyslales o tym ze kurwa moze komus niesprawia frajda jezdzenie po sniegu ? to kurwa pomysl i wogule co cie obchodzi dlaczego ktos niejezdzi w zimie niejezdzi bo ma jakis powod i TYLE ja niewytrzymuje bez rowera 3 dni i co mam zapieprzac w zimie codziennie ? nie kurwa NIE bo mi sie zabardzo niechce ale za to bede wychodzil raz na jakis czas zeby wjechac w jakiegos balwana albo poslizgac sie i ja osobiscie mam gdzies czy ktos wyjdzie w zime na rower czy nie jego sprawa :)
http://www.pinkbike.com/photo/736751/
-
- Kontakt:
jak dla mnie to zalezy od danej osoby czy chce jezdzic czy nie, niektore osoby np nie moge, ja sam mam duze problemy z zatokami , jak jezdzilem cala poprzednia zime to zatoki mialem chore do lipca :-/ no ale czapki na leb i jezdzic =P aha i warto zaopatrzyc sie jak jest sniegi i lod w przednia nakolcowana opone bo przy zakretach jest przejebane, pozdro
gg 3496312