www.dirt71.prv.pl
-
- Kontakt:
www.dirt71.prv.pl
siema chwasty powoli powstaje nasz skromny sajt o wdziecznej nazwie www.dirt71.prv.pl ...strona dopiero budowie ale powoli bedzie uaktualniana...powstanie rowniez 2 strona o naszym filmie ktory rowniez powoli powstaje...wiec czekajcie qrwa i wbijac...nara
-
- Kontakt:
GÓRNIK master jesli mnie wzrok nie myli to cos juz tam jest...
lankru skoro tak twierdzisz to twoje spostrzezenie ktore oczywiscie mam w dupie...
gringohmmmm czemu bo wrocław ma kierunkowy 071 moze dlatego...
UpS jesli chodzi o gorszych to takich nie ma kazdy jest tkai sam...ale ograniczamy sie do okeslonej liczby osob...nie ma miejsca na wiecej ludzi na stronie a tymbardziej na filmie...pozdro chwasty
lankru skoro tak twierdzisz to twoje spostrzezenie ktore oczywiscie mam w dupie...
gringohmmmm czemu bo wrocław ma kierunkowy 071 moze dlatego...
UpS jesli chodzi o gorszych to takich nie ma kazdy jest tkai sam...ale ograniczamy sie do okeslonej liczby osob...nie ma miejsca na wiecej ludzi na stronie a tymbardziej na filmie...pozdro chwasty
-
- Kontakt:
grzeniu-71 Ahh od razu film lub ekipa
Chodzi mi np o to ze przyjezdza ktos hmm "nowy" widac ze dosc mlody i sobie cwiczy skoki na tych 2 stoliczkach ew. triki cwiczy(Bo w tym wypadku chodzi o mnie :P ) i patrzycie na takiego "Kolejny cieci ktory chce byc mastah i niszczy nam hopy" ?? czy pelen luz "niech skacze byle by nie paletal sie pod nogami" ?
Bo chcialbym sie dowiedziec jak postrzegacie takich jak ja :D
Chodzi mi np o to ze przyjezdza ktos hmm "nowy" widac ze dosc mlody i sobie cwiczy skoki na tych 2 stoliczkach ew. triki cwiczy(Bo w tym wypadku chodzi o mnie :P ) i patrzycie na takiego "Kolejny cieci ktory chce byc mastah i niszczy nam hopy" ?? czy pelen luz "niech skacze byle by nie paletal sie pod nogami" ?
Bo chcialbym sie dowiedziec jak postrzegacie takich jak ja :D
-
- Kontakt:
UpS no jesli przyjedzie taki ciec na makrokeszu za 350 zł i probuje skakac (czyt.przejezdza po chopie) to taki jest nie mile widziany tymbardziej ze jezdzi bez kasku bo mu sie to podoba...ale jesli juz co nieco kuma to nie ma sprawy niech sobie jezdzi tylko niech nie niszczy...przewaznie profili wybic...jak chcesz przyjezdzaj...tylko pamietja uwazaj na siebie...pozdro
i mam jeszcze taka pewna prosbe.. jak bylismy u was z wizyta na ns-tripie to widzialem ze ktos od was mial kamerke i duzo nagrywal. nie macie tam czasem filmikow z kims z ekipy ze swidnicy (fuji - bialy agang24, odys - sraczkowaty agang a.m.) montujemy film i kazdy kawalek bedzie cenny. jak by sie cos znalazlo to bym bardzo prosil na maila bikemaciek@wp.pl... pozdro....
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
www.freeride.swidnica.prv.pl
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
-
- Kontakt: