Wiecie co to jest KURWA MAC PARANOJA !!! To ze mialem w opisie www.buyakas.prv.pl i w Uploud na freeridersach katalog Buyakas z filmikami i fotami to musiał go ktoś wykasować przedchwilą ?? Czy ten cwel co kasuje film mści sie za to że chce wam server pod to udostepnić ?? Paranoja poprostu ...
www.rowerowy.com
www.buyakas.prv.pl <<---- BBC czyli Buyaka's Bike Crew
Spoko spoko i tak bedziemy mieli ten film prędzej czy później wiec c**** który kasujesz ten film - nic ci to nie da :> jak ja bede mial to odrazu wrzucam na serw kolegi...
nie no poprostu zal mu d*** sciska ze zamowil za 130 zł a teraz mozna poprostu sciagnac
c**** cóż debilem zostaje się na całe życie i to sie tyczy ciebie ;D
qb pisze:co za pier.... ****** wyrzucił to z Freeridersów !? Nie cierpie złośliwosci....
wez ze czlowieq czytaj poprzednie posty qrwa... pewnie przez ciebie taki ******* transfer byl. jak widzisz ze qrwa jest niepelny film wgrany to po ***** sciagasz??a jak nie wiesz ile bierze to sie dowiedz... nie dosc ze ktos idzie na reke i wgrywa za fraje film zebys se mogl za friko ogladac to jeszcze po nim jedziesz ^^
Słuchaj P.ALANCIE.... nie interesuje mnie co o mnie myslisz.... ale jak q.rwa nie wiesz o co chodzi w topicu i nie umiesz czytac ze zrozumieniem to sie nie oddzywaj. Naucz sie czytac ! i potem mozesz wypowiedziec sie w danym temacie. Napisalem, ze nie cierpie złośliwosci, bo widzialem ze kolega 3,143k4r2 męczy sie i wrzuca całą noc film ktory specjalnie rano sprawdzalem byl przez chwile CAŁY na Freeridersach i po chwili się rozpłynął. Moze ty jestes takim i.doiotą i ściagasz niekompletne pliki ale ja zrobilem jak kolega 3,143k4r2 prosił. Poczekalem do rana.... i nie zdazylem potem nawet rozpocząć sciagania, przez kolejnego debila ktory to usunął.
Wszystkich przepraszam za besztanie... ale naprawde mnie podq.rwił...
Aaaaaaaaaaaa właśnie mi kumpel podrzucił wersje jednopłytową, mniej niż 600 mb zajmuje :> Zrzucam na dysk, jak obejżdze to coś opowiem :D Miła niespodzianka xD