Elo!
Mam taki problem, chce kupic mostek dobry krótki do dirtu streetu. Myslałem o NS jumie albo o Ns moto. Jezeli macie jakies fajne krótki mostki to napiszcie cos o nich.
ja mam ns moto ale nie ten taki KOSTKA calkowit tylko ten troszke lżejszy tu widać na fotce http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=627117 moim zdaniem jest super lepszy od tych typowych kostek sa chyba 3 rodzeje moto
Ja się zauroczyłem w Dangerous Mike-u Alligator. Piękne CNC, troxhe wąski ale dużo fajniejszy od mojego byłego NS Jump-a. Miałem też FUNN-a seriall Killa ale był za krótki do hardtaila z Pike'iem.
zoom fg....mam i jest fajny idealny..to cos w stylu kostki...dlugosc 60mm na 4 sruby...standardowa szerokosc kiery..2 kolory...czarny i srebrny...kont wzniosu nie ejst duzy...nie pamietam dokladnie ale i tak ejst fajny:P...a najlepzra jest cena ...za ten wyjebany mostek zaplacicie 35-45zł:D:D:D ja dalem za moj 35zł:D i to za nowy:D:D...cena zalezy od sklepu...
..mostek naprawde fajny nigdy nie nazekalem na niego...
...pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
pan_saper71 pisze:zoom fg....mam i jest fajny idealny..to cos w stylu kostki...dlugosc 60mm na 4 sruby...standardowa szerokosc kiery..2 kolory...czarny i srebrny...kont wzniosu nie ejst duzy...nie pamietam dokladnie ale i tak ejst fajny:P...a najlepzra jest cena ...za ten wyjebany mostek zaplacicie 35-45zł:D:D:D ja dalem za moj 35zł:D i to za nowy:D:D...cena zalezy od sklepu...
..mostek naprawde fajny nigdy nie nazekalem na niego...
...pozdro
taki włas nie chce zmienic :P mam go i kupuje cos lepszego lol