balistic ds+ duro ,ale 130mm czy 100mm?
balistic ds+ duro ,ale 130mm czy 100mm?
mam kolejny dylemat czy kupic duro 100 czy 130 do balla ds??
jeżdże głównie street czasami dirt. prosze wyrażać swoje opinie.
aha i jeszcze jedno pytanie, czy duro 130 załapie szybciej luzy niż 100??
chcecie mnie jechać to se jedzcie!!
jeżdże głównie street czasami dirt. prosze wyrażać swoje opinie.
aha i jeszcze jedno pytanie, czy duro 130 załapie szybciej luzy niż 100??
chcecie mnie jechać to se jedzcie!!
Mam ta ramke juz od 2 lat. Najpier jeździłem z gila TL 89mm i geo bylo dziadowe wszystko sie ciezko robiło.
NooGa Nie wal lipy bo na twoim rowerze sie gó*** jeździlo i każdy to potwierdzi kto mial z nim styczność.
Teraz mam Z1 FR 2003 i jeździ sie elegancko(wczesniej mialem jeszcze drop off II ale budowa ta sama wiec sie jeździ identyko) Jak masz brać duro to weź 130mm bo jak ma sie polamać to i tak to zrobi a jeśli chodzi o sztywnosć to w kazdym amorze powinno być takie coś jak SAG(duro nie ma bo jest twardy i kiepsko chodzi) i wtedy amor sie zniża jak siadziesz na rower. A z 130mm napewno bedzie lepszy. Chyba ze weźmiesz 100mm ale pod warunkiem ze z tyłu bedziesz miał kolo 24"...to tyle
NooGa Nie wal lipy bo na twoim rowerze sie gó*** jeździlo i każdy to potwierdzi kto mial z nim styczność.
Teraz mam Z1 FR 2003 i jeździ sie elegancko(wczesniej mialem jeszcze drop off II ale budowa ta sama wiec sie jeździ identyko) Jak masz brać duro to weź 130mm bo jak ma sie polamać to i tak to zrobi a jeśli chodzi o sztywnosć to w kazdym amorze powinno być takie coś jak SAG(duro nie ma bo jest twardy i kiepsko chodzi) i wtedy amor sie zniża jak siadziesz na rower. A z 130mm napewno bedzie lepszy. Chyba ze weźmiesz 100mm ale pod warunkiem ze z tyłu bedziesz miał kolo 24"...to tyle
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808556