==> Kartonowe potFFory <==
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
==> Kartonowe potFFory <==
specjalnie w off`topicu, bo niby na początku miałbyć to film rowerowy... wyszło zupełnie coś innego:P
www.potffory.prv.pl
...nudziło się troszkę więc skręciliśmy horror... wyszła komedia:P prace nad cz. II trwają :D
jedyny sprzet użyty do nakręcenia to aparat cyfrowy firmy niefirmowej, więc mam nadzieje, ze wybaczycie kiepską jakość:D
ENDŻOJ ! :D
www.potffory.prv.pl
...nudziło się troszkę więc skręciliśmy horror... wyszła komedia:P prace nad cz. II trwają :D
jedyny sprzet użyty do nakręcenia to aparat cyfrowy firmy niefirmowej, więc mam nadzieje, ze wybaczycie kiepską jakość:D
ENDŻOJ ! :D
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
...a jeśli komuś by się stronka przypadkiem nie ładowała - oto bezpośredni link do filmu: www.priv.twoje-sudety.pl/~crt/kartony.wmv
KURWA LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! popierdoliło was??
ile razy trzeba mówić że film jest na pliki o tematyce rowerowej do ****?
jeżeli jakieś pizdy kurwy czy inne **** będą wrzucały tam inne pliki serwer zostanie zamknięty w pizdu!!!!!!!!! chcecie mieć gdzie wrzucać filmy rowerowe to nie wpierdalajcie byle gówna na ten serwer!!!!!!!!
znajdździe sobie jakiś inny i wypierdalajcie z freeridersa idioci!!
ile razy trzeba mówić że film jest na pliki o tematyce rowerowej do ****?
jeżeli jakieś pizdy kurwy czy inne **** będą wrzucały tam inne pliki serwer zostanie zamknięty w pizdu!!!!!!!!! chcecie mieć gdzie wrzucać filmy rowerowe to nie wpierdalajcie byle gówna na ten serwer!!!!!!!!
znajdździe sobie jakiś inny i wypierdalajcie z freeridersa idioci!!
-
- Kontakt:
batman czy jak Ci tam... po pierwsze wypraszam sobie wyzywanie mnie od "kurw hujów (pisze się przez CeHa), itd"... po drugie film niejako jest o tematyce rowerowej, bo jazda przewija się tam przez większość ujęć... a wypierdalac możesz sam, bo robisz straszną wiochę;) ...a teraz zmów paciorek i zmykaj lulu, bo już troszkę późno i nie zapomnij o prozac`u, bo widac coś nie tak z nerwami i psychiką;) ...buziaki... :]
-
- Kontakt: