Zgubił ktoś Kone Stuff - Wrocław
Zgubił ktoś Kone Stuff - Wrocław
Hej. dzis jadac na kili zauwazylem jakiegos typa kolo 40 lat w dresikach z lysina na czubku glowy i wasach ktory jechal na takiej zlotawej konie stuff, z przodu byl chyba jakis bomber, jedyne co mi sie w oczy zucilo to to ze siodlo bylo mc selle wygiete na dol w lewa strone. Czy ukradziono komus kone stuff?
moj ojo tez jezdzi na moim rowerze...
kur.wa juz nie robcie takiej paniki od razu
poza tym jesli nawet komus by ukradli to co bys teraz zrobil??
dogoniles go i spytales o numer telefonu bo napiszesz na forum ze widziales go na rowerze ktorego nie powinien miec i w razie czego bedziesz dzwonil zeby mu skopac dupe??
poza tym jesli nawet komus by ukradli to co bys teraz zrobil??
dogoniles go i spytales o numer telefonu bo napiszesz na forum ze widziales go na rowerze ktorego nie powinien miec i w razie czego bedziesz dzwonil zeby mu skopac dupe??
Kaente pisze:moj ojo tez jezdzi na moim rowerze...
czego sie go kurwa czepiasz ... dobrze ze pisze jesli komuklolwiek np. z P-ń taki rower jebnieto to przynajmniej wiadomo ze znajduje sie teraz we Wroclawiu... A dalsze srodki tez mogly by podjąć w takiej wytuacji ... Nie wiem jak mozna krytykowac kogos kto chce dobrze dla innych ...
:] Bike4EvEr !
jakby to tobie rower zakoszono to bys byl happy z kazdego sygnalu i mozliwosci odzyskania. Otóż dlatego opis rowerka nie jest szczegółowy iż jadąc za tym panem "dresem" głownie się jemu przyglądałem a nie rowerkowi i mam pamiec do twarzy. I chodzi mi o to zeby dowiedzieć się czy to jumany rower czy nie aby nastepnym razem cos zrobic.