Zgubił ktoś Kone Stuff - Wrocław

budka
Kontakt:

Zgubił ktoś Kone Stuff - Wrocław

Post autor: budka »

Hej. dzis jadac na kili zauwazylem jakiegos typa kolo 40 lat w dresikach z lysina na czubku glowy i wasach ktory jechal na takiej zlotawej konie stuff, z przodu byl chyba jakis bomber, jedyne co mi sie w oczy zucilo to to ze siodlo bylo mc selle wygiete na dol w lewa strone. Czy ukradziono komus kone stuff?
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

No ludzie pisać,szczegolnie z Wrocławia !
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
Kaente
Kontakt:

Post autor: Kaente »

moj ojo tez jezdzi na moim rowerze...

kur.wa juz nie robcie takiej paniki od razu

poza tym jesli nawet komus by ukradli to co bys teraz zrobil??
dogoniles go i spytales o numer telefonu bo napiszesz na forum ze widziales go na rowerze ktorego nie powinien miec i w razie czego bedziesz dzwonil zeby mu skopac dupe??
CesasH21
Kontakt:

Post autor: CesasH21 »

Kaente pisze:moj ojo tez jezdzi na moim rowerze...

kur.wa juz nie robcie takiej paniki od razu

czego sie go kurwa czepiasz ... dobrze ze pisze jesli komuklolwiek np. z P-ń taki rower jebnieto to przynajmniej wiadomo ze znajduje sie teraz we Wroclawiu... A dalsze srodki tez mogly by podjąć w takiej wytuacji ... Nie wiem jak mozna krytykowac kogos kto chce dobrze dla innych ...
:] Bike4EvEr !
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

jakby to tobie rower zakoszono to bys byl happy z kazdego sygnalu i mozliwosci odzyskania. Otóż dlatego opis rowerka nie jest szczegółowy iż jadąc za tym panem "dresem" głownie się jemu przyglądałem a nie rowerkowi i mam pamiec do twarzy. I chodzi mi o to zeby dowiedzieć się czy to jumany rower czy nie aby nastepnym razem cos zrobic.
ODPOWIEDZ