NWD 6 - Unchained
-
- Kontakt:
qba co ty myslisz ze ja sciagalem ?? nie zrozumialem twojego posta, myslalem ze sciagales z freeridersow i nagle zdziwiony wchodzisz na dh-zone i sie pytasz z pretensjami kto ci usunal nwd... sory ze cie tak zjechalem ale kazdy juz jest wqrwiony tym calym zamieszaniem...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
gg:2599132
Z urywków jakie widziałem jest zawalisty, ale nie miałem niestety czasu obejżdzeć całego (no co, zdarza się nawet w takich wypadkach :p)
Krakus_dh, byłoby ciężko to wrzucić za jednym razem, bo ja mam wysył 160 kb/s a jak to się wysyła metodą kopiuj/wklej to już wogóle :/ Jak nic nie wyjdzie z tym od 3,143k4r2 (w sumie to też na niego czekam, bo w tym jakość trochę słąba, wygląda jak sprzed wojny), to wtedy pomyśle :) Aha, i kompa na noc nie zostawie, bo by mi rodzice głowe urwali :/
Krakus_dh, byłoby ciężko to wrzucić za jednym razem, bo ja mam wysył 160 kb/s a jak to się wysyła metodą kopiuj/wklej to już wogóle :/ Jak nic nie wyjdzie z tym od 3,143k4r2 (w sumie to też na niego czekam, bo w tym jakość trochę słąba, wygląda jak sprzed wojny), to wtedy pomyśle :) Aha, i kompa na noc nie zostawie, bo by mi rodzice głowe urwali :/
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
i w sumie jakoś specjalnie on się nie rozpędzał do tego... może z tej ciężarówki takiego speeda dostał ( a ta ciężarówa - super patent )
no i jeszcze zapamiętałem jednego backflipa chase'a - bedziecie wiedzieli o którego chodzi, przygodę z pedałem Leonskyego, no i jeszcze tam kilka wypaśnych tricków i dropów...
a tak - momentami nuda...
no i jeszcze zapamiętałem jednego backflipa chase'a - bedziecie wiedzieli o którego chodzi, przygodę z pedałem Leonskyego, no i jeszcze tam kilka wypaśnych tricków i dropów...
a tak - momentami nuda...
-
- Kontakt: