jaka rame kupić
jaka rame kupić
Mam problemik jaką mam kupić ramę i kiedy przed unią czy w uni
Dobra ja ci się postaram pomóc:
Masz mało kasy ccesz hard taila: to wyborów jest 4.
JEst to Destroyer, Ballistic, Point i Dragstar...
Najbarzdiej się chyba opłaca kupic Balistica... Chociasz inne ramy też nie sa gorsze...
Ballistica moge załatwic jak by co to pisz na gg: 1235754....
A z fullów to A-zone jest fajny, tosa inu, mastiff i wiele innych
Masz mało kasy ccesz hard taila: to wyborów jest 4.
JEst to Destroyer, Ballistic, Point i Dragstar...
Najbarzdiej się chyba opłaca kupic Balistica... Chociasz inne ramy też nie sa gorsze...
Ballistica moge załatwic jak by co to pisz na gg: 1235754....
A z fullów to A-zone jest fajny, tosa inu, mastiff i wiele innych
Mam prosbe do wszystkich !! jezeli dajecie posta o jakims sprzecie ze chcecie kupic , tak jak w tym wypadku ramke , to podajcie konkretna dyscypline oraz ile ma cie na nia kasy albo do ilu moze Ci ja zaproponowac !! bo przez takie cos to karzdy przez pol posta sie pyta za ile , do czego a tak to bedzie wiadomo !! z gory dzieki. Pozdro !!
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
no wiec dobrze..
uwazam ze najkorzystniejszym momentem na zmiane ramy badz tez zakup nowej okaza sie pierwsze godziny naszego nowego statusu. podczas pierwszych szesciu kwadransow naszego czloskostwa powinny nastapic znaczne wachania waluty ojro. to natomiast wplynie na gwaltowny spadek cen akcesoriow rowerowych, jak i samych ram. przewidywany jest spadek rzedu 15-16% Niestety w tym samym czasie z 5% szansa ceny gotowych juz, "firmowych" rowerow moga wzrosnac nawet dwukrotnie. cala ta niestabilna syt. finansowa powinna sie ustabilizowac miedzy siodmym a dziewiatym kwadransem. dletego proponuje planowac zakupy z glowa. ja juz zlikwidowalem dwie ksiazeczki pekao i jedna pzkolu celem odlozenia gotowki na zakup 15 czerwonych dragstarow wlasnie w ciagu pierwszej godziny. dodatkowo trudna sytuacja w bulgarskiej czesci wegier wplynie na znaczny spadek cen holenderskiej truskawki, wiec jezeli ktos oprocz roweru ma szczeke z owocami, sugeruje zainteresowac sie rowniez tym towarem.
uwazam ze najkorzystniejszym momentem na zmiane ramy badz tez zakup nowej okaza sie pierwsze godziny naszego nowego statusu. podczas pierwszych szesciu kwadransow naszego czloskostwa powinny nastapic znaczne wachania waluty ojro. to natomiast wplynie na gwaltowny spadek cen akcesoriow rowerowych, jak i samych ram. przewidywany jest spadek rzedu 15-16% Niestety w tym samym czasie z 5% szansa ceny gotowych juz, "firmowych" rowerow moga wzrosnac nawet dwukrotnie. cala ta niestabilna syt. finansowa powinna sie ustabilizowac miedzy siodmym a dziewiatym kwadransem. dletego proponuje planowac zakupy z glowa. ja juz zlikwidowalem dwie ksiazeczki pekao i jedna pzkolu celem odlozenia gotowki na zakup 15 czerwonych dragstarow wlasnie w ciagu pierwszej godziny. dodatkowo trudna sytuacja w bulgarskiej czesci wegier wplynie na znaczny spadek cen holenderskiej truskawki, wiec jezeli ktos oprocz roweru ma szczeke z owocami, sugeruje zainteresowac sie rowniez tym towarem.
-
- Kontakt:
nie wiadomo co
He he ale wam powiedział, truskawki, bulgaria wegry: głópi topic=głópia odpowiedź:/
a a szczęka to tanie stoisko na placu - lolki
Tak czy siak nie zakładać głupich tematów a broń boże nie odpowiadać na nie mądrze
No to koniec tego tematu, POZDRO
a a szczęka to tanie stoisko na placu - lolki
Tak czy siak nie zakładać głupich tematów a broń boże nie odpowiadać na nie mądrze
No to koniec tego tematu, POZDRO